Glad Midsommar allihopa!
Vill bara önska er en trevlig midsommar. Bilden i sig är inget speciellt men se vad ni missar när ni inte kommer till Öland. Just nu finns det massor med fält som är helt röda. Underbart vackert.
Ciao Annika
Utstyr
  • Nikon Coolpix 995
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28703} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Med én gang jeg så dette bildet tenkte jeg ''GOTLAND'', men så var det altså Öland! Der har jeg ennå ikke vært, men jeg har hørt at det skal være fantastisk vakkert der. Sikkert ideelt for en sykkeltur, slik Gotland er det.
Åkrene med valmue, iblant innblandet i større eller mindre grad i hveteåkeren er i hvert fall fantastisk vakre, det har du helt rett i.
Når det gjelder dette bildet skulle du kanskje redusere himmelen noe slik at himmel og skog utgjør 1/3 av høyden tilsammen. Bjørken midt i bildet forstyrrer også litt, så den kloner du kanskje bort?
I alla fall, trevlig midsommar til dej också!

MVH OEH
Annika L.

Hej Ola-E!
Då måste du komma till Öland...Det är ännu vackrare än Gotland. Det är många som kommer på cykelsemester hit. Men tyvärr är det nästan alltid motvind. :o) Vinden har förmåga att byta riktning och det fort i fel ögonblick.
Tänkte på björkstammen jag oxå men tyckte inte det var någon mening med att retuschera bilden eftersom den inte är speciellt bra mer än att den visar hur det kan se ut på Öland på sommaren.
MVH Annika
Ole Walter S.

Fin dybde i bildet som trekker øyet mot det hvite treet i midten av bildet. Ikke helt så skarpt som jeg hadde tenkt meg.

mvh/ows
Ann F.

Takk det samme tilbake til deg.
Jeg skal til Öland i august, håper det er noen blomster igjen til da. Mvh Ann

P.S: Av en eller annen grunn får dette bildet meg til å tenke på barndommens insektskløende somre som aldri tok slutt. Kunne vært skarpere og mindre himmel, bjørkestammen gjør ikke meg noe særlig, men synes at det er litt slørete farger.
Nils B.

En vakker blomstereng. Synes det manler noe skaphet, men helhets intrykket er fint og varmt.
mvh Nils
Jonas L.

God midtsommer!
Jeg skal til Öland om to uker, men når jeg ser dette bildet skulle jeg ønske jeg var der allerede! Fotosekken står uansett klar.
mvh JL
Eskil O.

Fantastisk vakker blomstereng, har alltid hatt lyst til å ta et slikt bilde. Flott dybde.

Eskil.
Hans Chr. S.

Hej Annika!

Du har skildret et stykke smukt natur på en meget seværdig måde. Jeg synes ikke der skal manipuleres med farven på himlen, den har den naturlige farve.

Hilsen Hans
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu