Husk...
Utstyr
  • Fuji MX-1500
  • -
  • Blender-
  • ja
  • AnnetEtterbehandla digitalt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_2872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Carsten A.

Underlige brunfarge med underlige effekter i bildet. Når det er sagt, blir det et spørsmål om dette er blitt effekter for effektenes egen skyld. Titelen synes å ha karakter av en slags ''forklaring'' av hensikten med bildet, uten at jeg får tak i hva den skal være.
Robert D.

Det blir litt gjennomskinnelig :)
Carsten A.

?????????
Haje Jan K.

Jeg tror dette bildet kunne vært gjort like bra i Poser og photoshop - hva har egentlig kameraet vært brukt til?
Robert D.

Til å ta bildet :)
Carsten A.

Som alt sagt synes jeg dette mest av alt er en demonstasjon av litt odde effekter, som ikke gir noen billedmessig opplevelse.

Bildet er oppgitt som ''Etterbehandla digitalt'' - på meg virker fargene som ganske kunstige, tilnærmet monokromt, og de effekter som vises på hånden (?) til venstre er merkelige. Hva består egentlig etterbehandlingen i?
Carsten A.

'hånden(?)til venstre'' skal selvsagt være ''hånden(?)til høyre''. Beklager.
Robert D.

Den viktigste etterbehandlinga består av utsnittet. Jeg har også kopiert bildet i flere lag med varierende grad av ''blurring'' (hva heter det på norsk?), og kombinert disse lagene på forskjellig måte. Fargen kommer nok av Magliten jeg brukte som belysning (studiolys for kommuneansatte) og mangelfull hvitbalanseinnstilling. I tillegg er Action-Man ganske brun i utgangspunktet. Originalbildet var oransje. Jeg har prøvd det i svart-hvitt, men likte denne versjonen bedre.

Som sagt før en gang er jeg ikke medlem av noen fotoklubb e.l., så disse tilbakemeldingene jeg får her er virkelig interessante. Dette bildet er et av mine favorittbilder, og har for meg en veldig personlig betydning. Det er veldig overraskende å oppdage at andre ikke ser det jeg ser.
Carsten A.

Driver en med fotografi (billedproduksjon, egentlig) vil nok de fleste ha den samme erfaring som du gir uttrykk for her: En føler sterkt, og tror at andre vil dele slike følelser. Når det ikke skjer, kan det føles alt fra overraskende til nedslående eller endog bittert. Jeg kan forsikre at jeg har erfart det samme selv ganske ofte - herunder med inntil depresjon følt skuffelse! Vi som kommenterer (og får kommentarer selv) ønsker jo ikke å være mest mulig vemmelige - men på den annen side blir jo kommentar/kritikk nokså verdiløs om de enkelte holder sin oppriktige mening tilbake.

Nå det gjelder fotoklubber, har vel mange den oppfatning at miljøet der kan gi mange impulser, av teknisk såvel som av billedmessig art. Min erfaring er at hjelpsomheten i fotoklubber er ganske stor - og en møtes tross alt over en felles interesse.
terje s.

Det er jo ikke like lett å forstå at det er bildet av Action-Man? Jeg følte mer at du hadde manipulert et menneske så kraftig...at du fikk tegnefilm-følelse. Ta kritikk for hva den er verd...et fint tilbakespill - enten den oppleves som positiv eller negativ.

Følsom Action-Man – ikke værst!!
Erland P.

Forstå det ikke,ingen historie,ingen billede mæssig oplevelse,men måske bare.
Sverre G.

Hvem er Action-Man?
Hva skal bildet fortelle?
Carsten A.

Det er ikke mulig å forklare seg fram til et innhold (eller visuell opplevelse etc) som bildet selv ikke gir. Personlig vet jeg ikke hvem (hva) ''Action-Man'' er. Jeg har studert på om en her så en sterkt sminket person. Mer trolig er det en dukke el.lign. Bildet blir ellers hverken verre eller bedre av den grunn.
Are G.

kjempeide!
likte bildet veldig godt, men to småting ødlegger lidt: for min del ivetfall synes jeg skyggepartiet i høyre øverste hjørne blir litt rart (vet ikke helt hva jeg ikke liker) kanskje prøve å ha litt mer av det røde mønsteret ? også burde tommelen vert belyst fult ut, nå virker den litt avstumpa.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu