Geysir!!! Like før utbruddet.
Bilde av Geysir på Island mens det ulmer og koker, like før utbruddet kommer som sprutende vann mange meter opp i luften.
Liker det veldig godt. Spesielt fordi det er fra bryllupsreisa og drømmelandet til kona mi og meg.
Utstyr
  • Nikon D50.
  • Nikkor.
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger244
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Mandy Christin P.

Skulle ønske jeg fikk se utbruddet!
Bildet er et helt ok feriefotografi, men det er det bakgrunnen som avgjør det for min del..

Mvh Mandy
Jan-Torstein H.

Hei Mandy!!!Tusen takk for kommentaren. Kommer til å legge inn et bilde med selve utbruddet seinere. Mvh Jan-Torstein.
Tove H.

Spennende å se hvordan det ulmer like før utbruddet! Tøft!
Mvh Tove
Dan S.

gleder meg til oppfølgeren jeg også..og forgrunnen gjør bildet,men bakgrunnen er jg ikke helt fortrolig med..ser ut som du har dratt på litt ekstra med et eller annet? Island må jg oppleve ser jg:)mvh Dan Sandmoen
Jan-Torstein H.

---- Tove og Dan !!! Tusen takk for hyggelige kommentarer. Har faktisk ikke dratt på med noe ekstra på bakgrunnen. Dette er slik jeg så det gjennom kameralinsa. Jeg anbefaler dere til å reise en tur til Island, hvis muligheten byr seg. Et nydelig land!!! Mvh Jan-Torstein.
claus ulrik j.

Spennende med geysirer ja, skal helt klart til island en dag:D, skulle gjerne sett mer av dette!
Sven Jostein K.

Har Geysir våknet igjen? Da jeg var der forrige gang (99) var det bare ''lille'' Strokkur som var aktiv. Selve Geysir sluttet på 70-tallet.

Uansett er det et imponerende syn (og en kvalmende lukt ... :)
Jan-Torstein H.

Hei!!! Tenker på geysirer som en samlebetegnelse, men det er mulig den heter Strokkur. Beklager veldig hvis jeg bruker feil navn, men bildet lyver ihvertfall ikke. Tusen takk for kommentaren. Mvh Jan-Torstein.
Jane B.

Ja, her ser det ut til å bli fart og spenning. Tøft blide. :)

Mvh
Jane
Jan-Torstein H.

--- Claus, Sven og Jani !!! TUsen takk for hyggelige kommentarer. Mvh Jan-Torstein.
Anne-Lise S.

Dette er nok Strokkur ja, med utbrudd ca. hvert 4-5 minutt hele døgnet. Artig å se den på en varmere årstid. Da jeg opplevde den var deler av området islagt. Det var i februar i år. Spennende å se denne blåfargen på vannet. Vinterstid var den ikke slik, så jeg lar meg forundre, og undre... Har du gjort noe med fargen? Strokkur er flott å ta seriebilder av der du får med hele gangen i ''oppkokinga'' før selve ''proppen'' ryker. Rart å se hvor lite svovelrøyk der er rundt omkring på denne årstida. I februar lå det meste av området inntulla i røyk. Ble flere spennende bilder av det. Takker for titten, og er spent på selve utbruddet!

Anne-Lise
Jan-Torstein H.

Hei Anne Lise !!! Tusen takk for hyggelig kommentar. Har ikke gjort noe med fargen, kun litt skarpere kontraster på bildet. Jeg har allerede lagt ut 2 forskjellige bilder av Strokkur i dag, der det ene bildet viser starten på utbruddet, og det andre bildet viser Strokkur i fullt utbrudd. Legg gjerne inn kommentarer på disse også!!! Mvh Jan-Torstein.
Wenche J.

HEi Jan-Torstein
Et flott bilde av Stokkur med fine fargenyanser på vannet og med luftboblene godt synlige i det kokende vannet rett før utbruddet.
Sven Jostein, da jeg besøkte Island og dette stedet sist, våknet Geysir til live og kom med en sprut. Ikke den aller største spruten som Stokkur kan prestere, men stor nok til å få guidene til å løpe rundt og skrike og peke og oppføre seg veldig rart. Jeg vet ikke om dette var en engangsforeteelse.
Det må ha vært en fantastisk opplevelse å dra på bryllupsreise hit. Jeg liker bildene dine:):):) Gleder meg til fortsettelsen.
Mvh Wenche
Jan-Torstein H.

Hei Wenche!!! Tusen takk for hyggelig kommentar. Dette er bare et bilde jeg ville vise før Strokkur kommer med et utbrudd. Hvis du kikker på de andre bildene mine, så har jeg lagt ut 2 bilder etter dette. Det ene er Strokkur i fullt utbrudd , og det andre er strokkur i det spruten/utbruddet starter. Utbruddene på denne geysiren, har en tidsintervall på 5-7 minutter mellom hvert utbrudd. Det er et utrolig vakkert syn!!! Jeg synes også du legger ut flotte bilder. Mvh Jan-Torstein.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu