Klar, ferdig, GÅ!
Bildet er litt uklart fordi jeg hadde optikk for macro på kameraet. Det egner seg ikke for fart. Holdt egentlig på med fluefotografering da han plutselig sto der, klar for avsprang!
Setter inn bildet fordi det for noen dager siden var snakk om liten fart på goldenbilder. Ikke mye fart her heller, men han er i hvertfall i startgropa for å ta av. Tror det var ekorn i nærheten.
Synes bildet er ganske elegant!
Bildet inngår i albumet Adrian-skogens konge! - Sadellas Fully Joy Adrian heter min vakre goldengutt som er mitt motvillige fotoobjekt hele året!
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Sigma 50mm macro
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287508} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Terje M.

Hei Ann Kristin.

Synes det ble ganske bra dette. Ser at hunden er i startfasen. Litt synd at man ikke ser mer av ansiktet til hunden, men det er sånn det er. Pluss for fin fremheving av pelsen. Fine farger.

Mvh
Terje
Ann Kristin S.

Hei Terje. Koselig at du har kikket på Adrian med ekornstand. Han skulle svingt litt på hodet ja, men bildet var ikke planlagt skjønner du. Ble tatt i full fart.Nyklipt og fin var han, så fikk da vist fram en flott skapning. Og så ble noen av blomsterbeddene mine med som bugnet i sommer......
Mvh Ann Kristin
Ann-Olaug T.

Hei.
Fin hage har du, og hunden din har fin boltreplass :-) Du viser oss også at du har ein fin velstelt golden, som er nyklippet og flott.
Men golden og fart bilde, er det på eit vis, vi skulla berre ha fått sett litt meir av hodet hans.
Mvh Ann-Olaug
Ann Kristin S.

Hei Ann-Olaug. Takk for at du igjen har kikket på bilde av Adrian. Skulle hatt med mer av fjeset hans ja, men det har du sett på så mange andre Adrianbilder, så det får ikke være så farlig denne gangen. Ha-ha. Synes det var fint å vise frem den nyklipte halen denne gangen. Flott hva!
Han kan ikke klage på boltreplassen sin for har 3,5 mål med gjerde rundt hele. Inni ''hundegården'' sin har han 2 katter, 4 ekorn, 10 skjærer og masse småfugl som han passer på. Katter som kommer på besøk gjennom skigarden, er fritt vilt.
Mvh Ann Kristin
Ann-Olaug T.

Hei Ann Kristin.
Adrian lever eit herleg hundeliv, han har det toppers. Slik skulle alle hundar hatt det.
Mvh Ann-Olaug
Avsluttet .

Jeg synes det var et godt bilde.
Ser at din og min hanne er ganske ulike.
Mvh
Eva
Ann Kristin S.

Hei Eva-Liz
Dette er førstepremiegutten til mor. Han er flott nyklipt og badet - og alle sier at han burde vært på utstilling. Men slike stressende fesjå skal han få slippe. Det er ikke noe for hunden, men for eieren. Vi vet at han er den vakreste uten å ha papir på det. Men alle golden er vakre, noen hvite, noen brune, noen korte, noen lange, noen med krøllet pels og noen uten krøller. Ganske like er de alle sammen, men akkurat som mennekser som er i familie, er hundene like sine nærmeste slektninger også. Min og din har nok ikke aner i nærheten av hverandre.
Moro med hund!
Mvh Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu