Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger450
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287512} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Geir F.
Der ja... satt akkurat og lurte på hvor i all verdens rike du var blitt av. Det er jo flere dager siden du har lagt inn noe.
Her utfordrer du formatet igjen. Men når du først kjører på slik du gjør her... hvorfor ikke ta den enda lnger ut og kappe ballen sånn midt på.?
Plasseringen blir liksom for perfekt. Som et straffespark klint opp i hjørnet.... eller kanskje nettopp det er meningen?
Uansett: Tøft, tøft, tøft,
-fløde-


-fløde-
Dag T.
Yess, skikkelig fotarbeid!!

Kunne kanskje tenkt meg litt mer eller mindre skarphet i forgrunnen men ellers holder dette godt. Det minner meg om mitt forhold til ballspill.
Erik J.
Artig utsnitt og fine linjer! Gutten og ballen har fin positur/bevegelse/skarphet. Siden forgrunnen er en relativt stor og massiv del av bildet kunne jeg ønsket mer skarphet i den...
Øyvind A.
Joda. Herlig positur, enig i at både mer og mindre skarphet i forgrunnen kunne gjort seg.
Ø.
Rune S.
Hei Stig Børre. Artig bilde med fotballspiller i stilig positur og nok av spillerom. Dette er en stil som er litt sær for meg:-) Men bra sett og fanget.

Mvh
Rune S
Øystein S.
Herlig- helt enig. Men jeg er ikke enig i at det kreves mer skarphet i forkant. Øyet trekkes jo mot gutten - da er det ikke behov for mer skarphet foran - i mine nærsynte øyne.
Avsluttet .
Som sunket i jorden i to dager og klinker til på oppstandelsen... Sært og enkelt, men likevel så lekkert, akkurat som vanlig... :) Satt rett i ''hörnan'' denne her SB! :)

Erik
Tom T.
Trodde du hadde fått en kreativ sperre:) Knall dette, liker hvordan du bruker bilde flaten.

mvh TomT
Tor Olav O.
Passe sprø komp, men det funker bra. mvh Tor Olav
Tove H.
Du utfordrer billedflaten - bra dette - liker det!
Mvh Tove
Terje S.
Meget spennende komposisjon med fin linjeføring i steinen.


Terje
Per Einar G.
Her er det bare å henge seg på, spennende og kreativt, liker det!

Per E.
Stig Børre E.
Jøss!
Det var da voldosmt til kommentarer :-)
Takker. Var litt usikket på hvordan dette ble mottat.
Når det gjelder dybdeskarpheten er det ingen ting jeg kan få gjort med det nå, men jeg kan tenke meg at en litt større blender kunne vært spennende.

Geir, Erik og Tom: Tenkte jeg skulle ta en foto.no pause, det holdt ikke så lenge... :-)

StigB
Rune Edvin H.
Hei. Tøft. Akkurat passe uballansert, kult lys og bra story. Litt usikker på lyset på de nærmeste områdene, men går nok for at de passer.
Rune
Fred S.
Finurlig og Stig-Børre sært. For sært ? På nippet til å mene det med gutten plassert der, og ville helst ha vært uten betongrekkverk med spalter. Men det er forbasket godt fanget...

vh fred
Espen A. I.
Ikke sært i det hele tatt!! Bare godt å se noen tøye grensene heeelt!

mvh Espen
anders s.
meget ''spenstig'' komposisjon dette her.dette likte jeg mvh anders
Lars-Anders M.
Nå har vi sett så mye bilder att man må ty til det ytterste for å få oppmerksomhet.
I fotoklubbmiljø. Er midtstilling, gyllne snitt og liknende som dominerer. Her er du helt ute på viddrene med fotoklubbspråk. Men du har lyktets med å få oppmerksomhet med å bruke flatene på denne måten. Ja det funker!
Eva Marie P.
Eg liker så utrolig godt når noen vender og vrir på disse ''reglene'' man skal følge når det gjelder foto. Det er bare herlig når noen tøyer grensene:O) Det er vel det vi liker...tøye grensene litt. Uansett, er det vannittig artig komp dette. Herlig og sært...Du må ikkje finne på å ta pause:O)
-epl
Odd Tore S.
Joda, det funker, men etter min mening er ikke denne stilen lenger mer utfordrende enn mer tradisjonelle tilnærminger. OK om den tjener en hensikt.
Burde snutten av steingjerdet være med? Hadde poden på bare hellelagt grunn stått enda mer ensom? Hva med større dof?
Poden er i alle fall fanget i det rette øyeblikk.
Odd Tore
Stig Børre E.
Takk for nye kommentarer.
Irriterte meg litt over at jeg ikke kom fri fra steingjerdet i bakgrunnen, har etterhvert kommet frem til at det ikke gjør så mye, mulig bildet hadde blitt for rent uten.

For de som lurer på hvorfor jeg har valgt denne komposisjonen, så er svaret enkelt: Må jo la guttungen få gleden av å sette ballen i krysset :-)


StigB
Laurberg G.
Man kan vri reglerne meget. Man kan vri reglerne for meget. Dette virker på mig lidt passé. Noget vi legede med i 50-erne. mvh. lau
Stig Børre E.
Takk for din mening Lau :-)
Nå er det vel ingen grunn til at jeg ikke kan leke og ha det morro med slike komposisjoner fordi om dette ble gjort på 50-tallet. Satt på spissen burde jo reglene du prater om også være passè. Personlig tenker jeg ikke regler når jeg fotograferer, det blir som det blir for å si det enkelt. :-)

StigB
Avsluttet .
Kult bilde. Veldig bra komp.
Inger-Lise S.
Et meget bra bilde! Jeg syns komposisjonen er topp! Motivet også.
Skarphet/uskarphet er nevnt.
Lenge leve leken :-) Den er viktig!

Inger-Lise
Stig Børre E.
Takk Anette og Inger-Lise.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu