Forsommer
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287568} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Helena J.

Helt nydelig bilde. Likte spesielt diesen som hadde fått anelse av samme farge som himmelen. God rolig stemning.
Brit M.

Fint bilde! Liker spesielt godt hvordan myrulla følger den diagonale skogkanten og vannet. Jeg har foreslått mange kutt idag, og har lyst til å gjøre det her og (bare som et alternativ, ikke sikkert det blir bedre)
Men hvis du kutter fra høyre side til og med den første blomsten, slik at bildet blir kvadratisk, ville du stramme opp bildet litt.
Men jeg syns også det er pent som det er, det er bare et forslag.

Brit
Arvid B.

Et utrolig stemningsfullt bilde, Reidar! Synes nesten jeg fornemmer det litt rå lufta fra tjernet. Komposisjonen er super; Myrullduskene gjør seg godt foran plantene i vannet og tåke og himmelin i bakgrunnen. Utsnittet er perfekt!

Dette bildet ga meg virkelig gode ''vibber''!!!

mvh

Arvid B
John B.

Hei !!
Dette var et flott bilde å komme hjem til etter en times spasertur ute i minus 3 kalde....herlig sommerstemmning dette...eller høst?
En anbefaling er lønna du får fra meg...
Tove H.

Åh, så nydelig med disen og myrullen... Vakkert bilde!
Mvh Tove
Per Einar G.

Hei!

Liker fargene, lyset og tåka, meget severedig og godt komponert med myrullen i front! Lekkert!

Per E.
Tone A.

Hei
Eit vakkert stemningsbilde med så mjukt eit uttrykk pga morgondisen som hyllar inn landskapet bak og som breiar seg over siva i midtgrunnen. I forgrunnen står myrullane på høge stilkar og er fine kontrastar med sine skarpe detaljar.
Men på same tid dannar murullen med sine former og lyse tonar, ein fin samanheng med midtgrunn- og bakgrunnen sitt mjuke uttrykk.
Her kunne du også prøvd ein versjon med kutt slik som Brit foreslår, men bildet fungerar fint som er også pga at fjella i bakgrunnen har litt symmetri med fjella i kantane. Dei snødekka fjella dannar ein fin kontrast mot fjella med grøne tre.
Pastelltonar i midt-og bakgrunn mot forgunnen sine friske grøntonar med røde innslag er fine kontrastar.
Ei vakker stemning med flott farge-og lysspel.
:) Tone


Reidar N.

Takk for alle hyggelege kommentarer. Bildet er tatt i mitt nærområde, rett oppi skogen her. Sommarmorgonane her kan vere veldig stemningsfulle og fine. Som den enkle mann eg er liker eg slike bilder godt. Er jo glad i vakker natur.

Reidar
Anne-Lise S.

Dette ble vakkert! Her leker du med lyset, og fronten har en fin dus stemning over seg som jeg liker godt. Her er også flott skarphet slik at detaljene kommer frem. Liker hvordan du følger dybden innover ift. fokus, og de gjentakende formene i forgrunn og bakgrunn bidrar til å skape ro for øyet. Nydelig hvor enkelt det er å ''vandre'' innover i motivet ditt, helt til bortre fjellnut. Vakker himmel som delvis speiles mellom disen som hviler over vannet her. Det gjør seg godt mot svart bakgrunn! Bra jobba!

Anne-Lise
Robin J.

Pent stemningsbilde som gjør at en lengter etter sommern:) Mvh RJ
anders s.

flott motiv og en fin stemning her ,ser ut til at det lønner seg å stå opp tidlig:-) mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu