Frostnatt
Variasjon over gammelt tema
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-15 02:01:21
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-11-15 12:59:27
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger480
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287616} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Brit M.
Farlig trolsk og Moria-like...Eller er grev Dracula på vei inn i bildet med sine sorte hester?
Merkelige skygger og mønstre, tåkedamp og Myrkskog, joda jeg kom i stemning her nå.
Men er det noen sharpeningartifakter på noen av trærne?
Tror jeg ville kuttet litt oppe, slik at det blir kvadratisk. (følte meg plutselig som en papegøye :-)

G'natt, Brit
Espen A. I.
For det første nærmest katastrofal bruk av kloneverktøyet i nedre del av bildet. Sett bort i fra det, er bildet svært vellykket og nydelig i all sin stemningsprakt. Tåke er jo helt fantastisk i denne sammenhengen. Virkelig lekkert.

mvh Espen
Fred S.
Jepp, kloningen er katastrofal, men ødelegger ikke stemningen. (tror jeg) Det gjør muligens oppskarpingen, burde holdt fingeren fra fatet, det var rimelig skarpt nok i utgangspunktet... Kall det glitter, det er snart jul.

vh fred
Fred S.
...men selv om det snart er jul; legger ut en versjon med mindre forgrunn m. skjemmende klonespor, og denne varianten er ikke oppskarpet.

vh fred
anders s.
synes dette ble meget bra. flott stemning mvh anders
Brit M.
Tenkte ikke over at det var klonet, trodde det var skygger i snøen. Men så nærmere på det og ser et skille litt til venstre. Jeg syns du skulle gå over kloningen igjen, forgrunnen var fin, og stemningen definitivt mye bedre i v1.

Brit
Erik J.
Tåke er stemningsfullt, og det har du fått fint fram her. Jeg liker utsnittet i V1 best. Ellers gir dette rom for andre toner (blått er ikke min favoritt her), og jeg kunne ikke dy meg for å trykke på greyscaleknappen - som jeg syns falt heldig ut.
Torild H.
(HA...eg som har trudde at eg var den einaste som ikkje var *blå* her på foto.no, har gravd meg ned i jordfarger og kjem visst ikkje opp derifrå, eller sjølvsagt s/kv og, så takk, Erik J.)
Fin komp. her, og masse herlig høyde for tåka å stiga opp i, og kjem vel ikkje utenom å nemna god stemning og?

Mvh Torild
Stig Børre E.
Lekkert Fred!
V2 er best. Komposisjonen er knall.

StigB
Svend Wiig L.
Hei Fred!

Stemningsfyllt og trollsk med duse fine blå/gråtoner.
Utsnitt/motiv og komposisjon bra!

Går for ve. 2 men noe av skarpheten spes. på trærne mangler.

Mvh Svend
Tove H.
Trykket på gråskalaknappen på v2 - denne ville blitt min favoritt, men fin i blått også. Komposisjon og stemning er veldig bra.
Mvh Tove
Tom T.
Du er flink på disse tåke bildene. Blå fargen kler så absolutt dette bilde. Foretekker v1.

TomT
Odd Tore S.
v2 - tema med mulige variasjoner:
Som nå - kaldt og dystert
Gråtoner - konvensjonelt, men absolutt ikke dumt
Rødtonet (sterkt) - her kokes sjelene før de forsvinner videre nedover til det enda hetere
Jeg er litt konvensjonell i dag (også).
Odd Tore
anne g.
hei fred! virkelig et trollsk og magisk stemningsbilde! tror jeg liker v1 best, den er mer dunkel og visker ut avstandene i naturen. mvh anne
Fred S.
Takk til alle ; hyggelig med kommentarer på ''gamle synder'', dette er en absolutt nær nabo til et par bilder jeg la ut for et par år siden. Når Odd Tore nevner bildet i rødt, der ''sjelene kokes'', så husker han vel de bildene, så jeg legger ut en veritabel ''svovelpøl'' til ære for han.
Dette bildet er ''teknisk '' bedre enn de jeg la ut tidligere, uten at det sier særlig mye: Når jeg ser på de gamle bildene på den forholdsvis nye skjermen min, så ser de ikke bra ut.
En gråtonet variant legges ikke ut, siden alle ha en gråtonetast å trykke på.

vh fred
Inger Anne Maritsdotter V.
Min umiddelbare tanke var at her er det et klassisk stemningsbilde i beste Strømme-stil, og da tenker eg på #1, forgrunnen må være med, syns eg.

#3 ser grei ut, ville kanskje hatt den litt gulere.

vh Inger Anne
Thorbjørn R.
V2 ble riktig så flott, særlig i gråtoner. Fin stemning og god dybde i bildet.
Øyvind T.
V1 er flott, kloningen forstyrrer ikke mye.
Øyvind
Avsluttet .
Bra dette Fred! Synes v2 passer best til stemningen her.

Erik
Hege J.
Dette bildet kunne ikke vært annet enn ditt, herr Strømme. Begynner å gjenkjenne produktene dine når du har vært helt i tåka. ;-) Ikke dumt dette, du skaper en helt spesiell stemning med disse bildene dine. Liker det...

Du er flink med kamera og tar bilder som er hevet over det gjenommsnittlige, men noen kloner av rang har du definitivt ikke vært i dette tilfellet. Det er du selvfølgelig også klar over selv.

Velger meg utsnittet i versjon #2, men litt oppskarping, som i hovedversjonen, er å foretrekke. Hvem kan vel få i både pose og sekk!?

Mvh Hege
Fred S.
Takk til Inger Anne, Thorbjørn, Øyvind, Erik og Hege.

Det er mange som får både i pose og sekk her i vårt kjære sosialdemokrati, Hege, bare for å ha nevnt det.... Men du har rett i at jeg ikke er noen kloner av rang.....

vh fred
Avsluttet .
Utrolig flott bilde. Liker helt klart v1 best. Fargetonene er veldig fine
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Fred. Jeg har vært uten verdensvevet en stund nå, så jeg får bare slenge meg med uten å lese over (selv om det ikke var vanskelig å få med seg ''klonekommentarer''...). Jeg synes at bildet er ypperlig, og dette er virkelig deg (noe som er godt å se). Kuttet i toern gjorde seg, men jeg savner en litt kaldere blåtone med mindre cyan. Svovelpølversjonen er i og for seg fin og varm den, men blått treffer meg mer.

vh ingebjørg
Roger K.
Hei Fred!
Har sans for disse tåkebildene som skaper flott og litt trolsk stemning. Blått som utgangspunkt tiltrekker meg da fargen ligger i mine favoritter. Når det gjelder versjone blir det nr 2, men helst ville jeg hatt fargevaløren til versjon 1 i den. Kuttet i bunn tar bort noe av klonejobben som er gjort og skjemmer ikke bilde i denne versjonen. S/h er jo også en mulighet som jeg liker godt, men valget ditt ble slik og ikke noe dumt valg sett fra min side. Versjon 3 tar du bort en del av den trollske stemningen og heller mot global oppvarming. Joda vi kan vel kanskje med rett bli påminnet til det også, men øyet mitt vil noe annet.

Mvh RK
Fred S.
Takk til Anette, Ingebjørg og Roger. Enig med dere ang. valg av farge, versjon 1 er også min favoritt, minus forgrunn, eller pluss event. ''oppusset'' forgrunn. Svovelpølen var vel mest for moro skyld.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu