GULL-DIS ......
over Hadselfjorden med Lofotfjell og Hadseløya.
Gyllent
Utstyr
  • Canon 300 D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288000} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Truls L.

Flott stemningsbilde :)

Mvh Truls
Gunnar G.

Du har mange spennede og fine bilder, hvorav dette er et av de bedre. Jeg finner lite å utsette på selve bildet, noe som betyr noe slikt som: det er omtrent slik jeg selv ville gjort det.
Men jeg vil heller kommentere to ting som er utenfor bildet, nåja, en ting innenfor og ett utenfor. Innenfor: du har navnet ditt skrevet inn på selve bildet. På alle de bilder jeg selv har solgt, både foto og grafikk, passer jeg alltid på å skrive tittel og navnetrekk utfor billedkanten, aldri inne i selve bildet. Ingen grafikere gjør det, mens malere, som bare lager ett bilde, må nødvendigvis signere selve bildet.
Det utenfor er rammen. Det ser dessverre ut til at rammen lager ''digitale'' skygger inn i selve bildet, noe som jeg synes er uheldig. Mørk rand øverst og enda mer til høyre synes jeg virker forstyrrende. Et godt bilde trenger ikke kunstig ramme for å virke mere tilrekkende. Ramme må du ha når du henger det på en vegg, - medmindre du bare bruker glass.
Det var med fornøyelse jeg så gjennom dine bilder. Jeg finner at du svært ofte løser billedoppgaven omtrent slik jeg selv ville gjort det, noe som var spennede i seg selv.
Dette bildet likte jeg!
Hilsen Gunnar G.
Brit M.

Vakkert landskap, flott himmel, det tekniske sitter godt. Kan dy meg for rammen og signaturen :-)

Brit
anders s.

her var det nydelig stemning og store kontraster .bra bilde

mvh anders
Torbjørn J.

Hei Anders, Brit, Gunnar og Truls! Takk for hyggelige komentarer, det setter jeg veldig pris på. All konstruktiv og lærerik kritikk blir mottatt, vurder for og imot, det er slik jeg tror man lærer og utvikler seg. Det er ikke bestandig man er enig i alt, men givende å høre andres meninger, så takk til alle dere.
Fotohilsen Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu