Novemberdag i marka.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-17 21:09:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-11-17 21:35:47
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Espen A. I.

Supergod stemning og nesten litt pastellaktige farver. Denne skaper stemning.

mvh Espen
Gunnar G.

Bjørn!
Nok ett av dine fine naturbilder. Jeg har et lite endringsforslag begrunnet i et innholdsrikt bilde, hvor mye av hovedinteressen ligger i nedre del av bildet: Beskjær bildet ovenfra. Mitt forslag er å legge ny kant umiddelbart over den mørkere skyen øverst til venstre. Faktisk kan det også beskjæres enda mer, for å få blikket mere naturlig nedover i bildet, men det holder med denne forsiktige beskjæringen. Du kan bruke heisen i Explorer til selv å flytte bildet opp og ned på skjermen for lettere å se hvilken effekt ulike beskjæringer kan ha, og om du er enig i beskjæringsforslaget.
Ellers er det ikke mye å utsette på bildet, som nok en gang viser at du har blikk for det estetiske i naturen.
Gunnar G.
PS. en perfeksjonist ville vel påpeke at den buktende linjen som isen lager ikke burde forsvinne ut av høyre billedramme....
Reidar N.

Flotte formasjoner i isen her. For å vise heilheten i landskapet er bildet bra som det er, men eg slenger meg litt på forslaget til beskjæring oppe dersom ein ønsker å få blikkpunktet ned i isen. Da ville eg faktisk tatt så mykje at himmelen forsvant heilt oppe i høgre bildekant, altså kutte åsen.
Drastisk kanskje??

Reidar
Nils G.

Jeg liker også bildet ditt godt. Forgrunnen med det frosne sivet, isen og fortsettelsen utover vannet er helt flott og utgjør hovedinnholdet i bildet. Jeg støtter klippeforslaget fra Reidar.

Nils
Egil S.

Kjempeflott bilde, med en fin vinterstemning.
Liker lyset og fargene i dette bildet.
Ha en flott søndag!

Mvh.
-Egil
Gunnar G.

Versjon 2 ble nok bedre når det gjelder kuttingen oppe. I versjon 3 blir det for snaut med himmel over fjellene. Men kanskje viktigere for opplevelsen av bildet er at du i versjon 2 og 3 har endret fargetemperaturen mot en langt varmere kulør. Det er jeg faktisk usikker på om jeg selv syntes var så heldig. Litt kaldere fargetone gir en følelse av større ''renhet'' og ''klarhet'', noe som gjør at jeg nok vil velge versjon 1 som den ''beste''. Versjon 1 er jo langt fra ''kald'', men relativt sett kjøligere enn 2 og 3 som nesten oppleves som å ha fått fargestikk.
hilsen
Gunnar G.
Monika Frisvold V.

Hei Bjørn
Så naturlig og fint bilde...
Nydelig speiling....å fint Novemberlys...
Likte spesielt godt ishinnen på vannet..
Ha en fin søndag..
mvh monika
anders s.

likte versjon 2 best komposisjonsmessigt,men synes kanskje at fargene er litt for ''varme'' i versjon 2 og 3. flott bilde mvh anders
Bjorn F.

Hei på dere . Takktil dere alle for konstruktive tilbakemeldinger.Stor takk til deg Gunnar for råd og tips til forbedring av bildet.
Hilsen Bjørn.
Jani F.

Hei! Her får eg lyst til å hoppe på grastustene utover! Trur eg veljer meg versjon#1, den virker mest roleg og dempa. Fine fargetoner som viser at vinteren er på veg.. Flott dette Bjørn. Mvh Jani....:)
Arvid M.

Fint november bilde med fine linjer i isen! Fint med slike dager der kulden kjem og isen legg seg. Lika fargane på tuene, formasjonene på dei skogkledde åsane som går ned i ein v på bilde.
Mvh Arvid
Håvard S.

Behagelig bilde av vannet der det er på veg til å speke igjen.
Utsnittet blir litt for tett i v3. Går derfor for v2 der jeg synes utsnittet er fint.
Ha en fin kveld.

Mvh. HåvardS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu