Kveldsstemning i fjæra
Nå reduseres lyset her nord merkbart for hver dag som går. Ca 3 uker til så er sola sin tilstedeværelse over for i år. Ingen grunn til å la kameraet ligg av den grunn i mangel på lys. Enten skape kunstig eller ta inn det lille lyset som er som gir flotte stemningsbilder. Her en tur i fjæra ved Uttakleiv som jeg besøker ofte med kameraet. Sommeren midtnattsolsattraksjon er nå blitt mørkets mysterium.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
anders s.

flott bilde dette her.angående lyset så er det bedre med lite og flott lys,enn for mye lys.

mvh anders
ingebjørg fyrileiv g.

Det er nesten så jeg blir fascinert hver dag her oppe (selv om det er temmelig mørkt hjemme i trøndelag også). Men det skjer så fort.. Jeg synes at du har fått et svært godt bilde av ''situasjonen''. -Både med tanke på lyset og sjøen som slår inn moy land. Fargene er behagelige, og skyene kommer godt til sin rett som balansepunkt i venstre hjørne. Det eneste jeg savner er uberørt snø. Ellers ble dette veldig bra. Er det tatt i forrige uke?

vh ingebjørg
Roger K.

Takker for hyggelige og raske tilbakemeldinger på bilde. Ingebjørg dette bilde er tatt forrige lørdag på rundt kl 16.30. Bare på en uke så har lyset merkbart blitt redusert og nå er det svart ute. Det har derfor ikke vært mulig å få dette i dag med snefri mark og mørk bunn. Et lite snefar på bakken og fullmåne så dukker det nye flotte muligheter for deg og alle oss andre som leker litt med kameraet i det fri. Du kommer til å få mange fine stunder. Kanskje en tur vestover for deg med kameraet og en felles tur med fotoklubben hadde gjort seg? Det byr seg sikkert en mulighet.

Roger
Steinulf L.

Her er det definjitivt slutt på sommerten. Fascinerende lys. Mange fine detaljer. Et bilde spm tåler å betraktes en stund.
Vegard L.

Flott bilde dette. Syns at det går greitt med spora i snøen. Hva kan ha gått der? Oter eller rev?. God utnyttelse av lyset. Flott med det opplyste fjellet i bakgrunnen.
Mvh Vegard
Hilda Hol E.

hei roger.

nydelig stemningsbilde fra vestvågøya, hvor jeg kommer fra.
jeg mener å kjenne igjen uttakleivsfjellet.
i gamle papirer (kirkebøker) skrev de ''yttre klev'', og det passer jo godt.

mvh hilda.
Inger-Lise S.

Hei Roger! Ja,nå går det mot mørketid..Men du har fanget et flott motiv med en spesiell og fin stemning, en stemning jeg kjenner godt igjen:)
Jeg liker komposisjonen med den store forgrunnen ,veldig godt! Flott fanget vannsprut her og motivet er kort og godt forfriskende herlig, dyktig levert!

Inger-Lise
Espen A. I.

Fin landskapsskildring. Jeg liker sirkelen foran, den blir en slags kontrast til bølgeskvulpet ved sjøkanten. Flott sprut og skvisj der forresten. Fint med spor i snøen, det skaper spenning.

mvh Espen
Roger K.

Hei og takker dere siste for hyggelige kommentarer til bilde. Litt revespor i snøen kunne jeg nok ikke viske ut denne dagen og får bli en annen gang for urørt naturopptak. Personlig liker jeg nu begge deler alt etter sin tid.

Roger
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger.

Eg syns det er et friskt og flott bilde fra kysten i lofoten. Liker godt at du har med den bølgen, det skaper et mer spennende bilde og det svake skjæret av rosatoner som lyset skaper, gjorde dette til et stemningsfullt bilde.
Absolutt kalender-bilde dette;-))

Mvh Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu