Bildet inngår i albumet B/W -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger166
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen R.

Veldig ''Tom-stil'' dette, og det er bra! Liker tåka som har fått god plass i bildet, og personene som blir veldig små i bildet. Bra komp.
vh
Espen
Per Einar G.

God kveld Tom!

Enig med Espen her, liker komp og tåka.
(Får litt lyst å prøve en manipulasjon med lys-setting av lyskasteren og med stråling ned på personene i bildet) Bare et infall :-)

Per E.
Lise U.

De er nesten som fystikkmennesker der de er ute og rusler i tåka, de to -- én liten og én stor. Er de inne på gressmatta på en forlatt fotballstadion? Lyskasterne og det jeg tolker som tribuner antyder at det er dét som er settingen. Jeg kan ikke se noen ball, så kanskje er de bare på vei hjem fra noe helt annet? Liker gjentakelsen av de enkle, tynne lysmastene, og av det som antakelig er hus bak dem. Fin plassering av menneskene, og fin høyde på himmelen, selv om den er bare ''grøt'' på en dag som denne. Liker graderingen av gråtonene fra den ganske mørke forgrunnen til nesten white-out i toppen av bildet.

Lise U
Espen A. I.

Knallbra tåkelignende bilde. Det hadde vært optimalisert om du kunne rendyrket dette og kun gått for mennesker i bildet (evt. redigert vekk resten som minner om urbant liv)

mvh Espen
Tove H.

På vei hjem? Jeg er svak for tåkebilder og dette hadde en spesiell stemning. Den lille som strever for å holde følge med den voksne, best å ikke komme bort fra hverandre i tåka, - begge så uendelig små i det store tåkelandskapet ... Fint komponert med høy himmel og menneskene fint plassert i flaten. Graderte, fine gråtoner.
Mvh Tove
Tom T.

Tenkt det samme som deg Espen, om dette bilde. Når jeg knipset det, ønsket jeg å ha med det urbane, i ettertid skulle jeg ha valgt et annet utsnitt, med bare menneskene i tåke havet. Synes selv at det fungerer bra slik det er nå.

Takk for kommentarene:)

TomT
Stig Børre E.

Veldig stemningfullt. Liker tonene og hvordan du får fremhevet personene.
Enig med Espen om at ''drømmebildet'' ville vært foruten forstyrrende elementer, men det fungerer veldig bra slik det er her.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu