Mot vinter
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inge S.

Hei.
Syns dette fungerer fint og med et godt valg av koposisjon og farger
som bryter fint med den lyse og ryddige bakgrunnen.
Stilig motiv i storformat :-)

Mvh Inge
Espen R.

Hei Tom
Synes dette ble meget bra. Fin kontrast mellom den sterke rødfargen og den svært nøytrale bakgrunnen. Kompen er bra. Kunne kanskje tenke meg at bakgrunnen var litt lysere.
vh
Espen
Stig Børre E.

Nja. Komposisjonen er god. Fint med linjen som går i gjennom bakgrunnen, men det hele får et litt overdrevet PS-fiklepreg.

StigB
Tom E.

Hei og takk for fine og interessante tilbakemeldinger Inge, Espen og Stig Børre. Inge: Forestiller meg litt størrelse på dette jeg også, dersom jeg får det til slik jeg vil :-) Espen: Enig med deg i forhold til lysere bakgrunn. Stig Børre: Skjønner hva du mener. Har ikke klart å få forenklet venstre side slik som jeg gjerne ville. Er fornøyd med fargesammensetning og komposisjon, men får ikke til det uttrykket jeg gjerne ville. Mulig at dette må gjøres med maling i stedet for PS.

Mvh TomE

Bente K.

Grafisk og fargemessig fungerer dette finfint for meg. Samtidig misliker jeg at det så tydelig synes at dette er PS effekteri. Mulig at dette bildet fungerer bedre på papir enn skjerm.
Hilsen Bente
Tove H.

En islagt kjetting eller en islagt blomst, en vintersang...mine intuitive assosiasjoner. Fin komposisjon, bra halvabstrakt uttrykk og farger. Liker den bølgende frostlinjen i bakgrunnen.
Mvh Tove
Ivar B.

Komposisjonsmessig fungerer det, men også jeg sliter sterkt med at det lyser fotoshop av dette. ''Bølgen'' bortover bildet er fin. Mvh Ivar.
Tom E.

Tusen takk for kommentarer Bente, Tove og Ivar også. Svært nyttig med innspillene fra dere. Det er nok et bilde som må jobbes mer med før det fungerer helt.

Mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu