Jag trivs best i öppna landskap...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-01 15:18:46
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289121} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
anders s.

spennende bilde dette her,flott lys også. personlig så synes jeg at det ble litt for mye himmel,men det er jo en smakssak.artig med campingvogna som bryter litt med resten av bygningene.
bra bilde
mvh anders
Anke S.

du også,Tom?næra havet vil jag bo!!!!!!!det fantastiske lyset og de varme,nydelige orange tonene med kontrastfargene,helt uten ,at du må gjøre noe,bare stå der og knipse!jeg har lyst til å løype til hele veien's ende og så detter j vel ned ifra tallrikken! ha en god helg!vi skal passe våre søte små ikveld,men først må j gå og legge meg!du var også lenge våken inatt,så jeg. mvh anke staff
Tom T.

Vakkert bilde, camping vognen dreper hele stemmingen, det er det som gjør hele bilde for meg.

Bra:)

TomT
Ivar S.

Dette funkar - her er det poesi og stemning!
Brit M.

Litt usikke rpå midtstilling, øynene går fra side til side. Ellers liker jeg bildet godt, fargene er intense og varme. Campingvogna gjør mye for bildet, som den stygge andungen :-)

Brit
Lars Erik N.

Flott lys, men jeg liker ikke campingvogna. Den syntes jeg bryter med idyllen.

Mvh
Lars
Inger Anne Maritsdotter V.

Herlig farge-versjon med et nydelig stemningsfullt lys som gløder over hele bildet, her ville eg definitivt beholde litt mer av himmelen, enn mitt foreslåtte kutt av sv/hv-versjonen:-)

Mvh Inger Anne
Unni F.

En litt annerledes versjon av sjøhus, - uhyre vellykket synes jegl. Lyset er fantastisk og stemningen blir melankolsk og ensom synes jeg. Campingvogna gjør absolutt bildet, - den understreker stemningen . Öppna landskap nära havet...ja absolutt!! Her synes jeg du har fått frem noe av stemningen i Ulf Lundells nydelige og innadvendte vise.
Hilsen Unni
Tom E.

Tusen takk for fine og interessante kommentarer alle sammen! Valgte å legge ut farge og s/hv-versjonene hver for seg, i og med at jeg syns de gav et såpass forskjellig uttrykk. Spennende å se hvor forskjellig folk responderer på vogna, sannsynligvis på grunn av både forventning og smak. Anders og Inger Anne - skal lage et par croppa versjoner og legge ut.

Mvh TomE
Avsluttet .

Et flott bilde med lunt og fint lys som slår så fint ned på veien innover der. Den litt ensfargede himmelen synes jeg passer veldig god inn og forsterker den fine roen i bildet.

TaS
Jani F.

Hei!
Utrulig nydelig lys og farger i bildet ditt. Ja, ein får virkelig lyst til å slå seg ned her ei stund...:) ser at campingvogna blir diskutert, eg syns vel egentlig at den uroer litt... Liker at du har fått med at vegen svinger der framme og liker også godt at du har teke med så mykje av himmelen. Enig med Tom Arild i at den forsterker stemninga i bildet. Mvh Jani
Aud Elise S.

...Jeg også!
Nydelig bilde med gode varme farger. Fint med lysstripene
bortover veien. Tror ikke jeg ville ha hatt med campingvogna..
Men når den er der blir den en kontrast mot det idylliske.

mvh Aud
Rune S.

Idyllisk og vakkert i varme toner mot kaldere himmel. Flott med veien som forsvinner innover i bildet. Liker stemningen. Campingvogna ser ut til å ha havnet i feil selskap. Men det er vel en smaksak. Flott å se på.

Mvh
Rune S
Håvard S.

God kveld Tom og tusen takk for kommentar på mitt bilde!
Ser at du også har lagt ut en svart-hvit-versjon av dette motivet.
Her synes jeg fargeversjonen kommer mest til sin rett.
Synes det bir kult med campingvogna her. Det er jo en smakssak utifra hvilket bilde man ønsker. Dette er grenser til god humor!:)
Vil man ha det litt stivere og ''ordentlig'' hadde det vært best uten campingvogn. Jeg liker det som det er. Det er noe man husker etter å ha sett bildet at campingvogna virkelig bryter rekka med røde hus.

Ha en fin kveld.

Mvh. HåvardS
Liv F. D.

Hei Tom.
Dette var et stilig bilde med fin dybde. Likte fargene og stemningen her. Campingvogna passet ikke inn her. Du kan jo forsøke å klone den bort? Ellers var dette et kjempeflott bilde som jeg likte!
Ha en fin dag!
mvh
Liv '')
Tom E.

Tusen takk for kommentarer til dere siste også - veldig hyggelig at bildet faller i smak. Etter gjentatte oppfordringer har jeg endelig ringt Falck og fått dem til å taue bort campingvogna :-)

Mvh TomE
Unni F.

Campinggjestene har reist ser jeg....jaja, - bildet ble mer ensomt nå. Mer stille. Liker begge versjonene, - de har rett og slett litt ulikt uttrykk enda så like de er.
hilsen Unni
Tom E.

Takk for tilbakemelding Unni. Ja, enig med deg, det blir helt forskjellig stemning med og uten vogn.

Mvh TomE
Tone A.

Hei!
Flott tittel på bildet som har høg himmel som forsterkar det åpne landskapet.
Her er det v2 som eg likar best pga stilla i bildet. Flott lys som også på vegen skaper varme felt bortover i den lyse sanden, som ligg over den avslepne asfalten. Den mørke kanten gir fin kontrast til dei gylne grasstråa som er høge slik som om seinsommaren. Det bles pga at graset ligg duse bakover i den gylne sola.
Dei røde nausta er farga av det seine kveldslyset og er fargeklattar mot den meir gråtona himmelen kor eit skydekke ligg over horisonten.

Også v1 gir ei fin stemning med campingvogna som er ein etternølar som ennå vil nyta seinsommaren sine dagar.
Eigenleg er jo ikkje dei gamle nausta fine, men lyset og dei høge grastråa som ligg mjukt rundt, gir ein varm glød og intens rødtone og ei nostalgisk stemning til bildet.
Skuggane frå nausta i høgresida er lange og rekk til andre sida. Med sandlaget på vegen er det ikkje langt frå sjøen.
Eit bokmerke frå meg for dette vakre stemningsbildet.
:) Tone
Tom E.

Tusen takk for en flott og utfyllende kommentar Tone! Satte stor pris på den!

TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu