søvngjenger
Guter Mond du scheinst so hell!
fin nattlyslampe
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Godt innpå her, Anke.

Litt utydelig, kanskje, men dog en flott stemning.

Hello. Eivind,
Anke S.

hello tilbake Eivind!ja du har rett! j tok d bare med stillbildefunktionen av mitt JVC videokamera,helt enkelt. j har ikke noe teleobjektiv eller andre spesielle objektiver.månen er den eneste lampen,som lyser opp den nattlige veien for meg,når j går der allein med hunden min tur på landet.gubben må sove.her i byen,hvor j r på hytta vår ,på Grunerløkka,har j ennå ikke fynnet ut ,hvor den gode mann befinner seg og når han r tilstede.d blir mere,at man går i parken og får mulligheten til å slå av en prat med andre hundeelskere,som må lufte bikkjene sine.da prater vi for d meste om dem og ellers ser man mye på bakken og parklyset og av og til tar man seg en tur i de nermeste gatene med en titt på butikkvinduene og masse natteliv,mest i helgene.d r jo fantastisk,at det tross alt r så pass tryggd å gå her i Norges hovedstad.det r ikke gamle damer med hundene sine ute om natten i Tyskland ,da r gatene tomme!d skjer mye mer. mvh anke
Olav Ø.

Ut av måneskinn gror det ingen ting............... Dette er etter mitt syn et fint bilde, som har noe tekniske feil, som ødelegger opplevelsen litt. Det fine synes jeg er månen, som står svært sentralt i bildet. Sammen med bladene på treet lager dette en fin, grafisk virkning. Fargene/lyset er så mye natt som det tillates. Det som jeg synes ødelegger litt er som Eivind påpeker, uskarpheten. I tillegg er det mye støy som også ødelegger opplevelsen litt. Jeg synes de abstrakt bildene du har tatt er så fantastiske. Så da faller dette litt igjennom synes jeg.
Anke S.

ja ,d har du helt rett i Olav! j har igjen diskutert d med en venninne,d faktum ,at en plante som blir omplassert fra et lyst og solfullt vindu til et mørkt rom uten vindu, at den må være veldig sterk,hvis den skal utvikle seg som den skal og d forventes! konditionen blir d da så som så med og den må finne en måte å takle d på,som ikke r lett! selv en amarillus,som gror i en mørk kjeller til nytt liv,må tas opp til sine nesten vante betingelser,for å kunne springe ut til sin fantastiske skjønnhet ,ellers veit j ikke hvordan d hadde gått med disse mine løkar,som fikk en lang stengel med en stor knopp ,der de lå i kjelleren. må se d an neste gang og la en løk være der. se om den klarer seg og hvordan den vil se ut med det lille vindu,som tross alt er der,men man har jo nesten ikke hjerte til d en gang, med en levende plante,men interessant å finne ut.
dette blev nå svaret på din første kommentar,hva skal j gjøre?
jeg takker så mye for din vurdering ,helt enig i alt du nevner,men neste bilde blir ikke enda av d slaget,må høre hva du synes om d også.
mvh anke staff
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu