Desolate
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-25 02:46:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger179
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289284} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anne Ø.

Virker som hun viker unna å møte denne personen på toppen.
Usikker i bevegelsene, hun går sin egen vei.Redd for noe...
Eller handler det om at vi i bunn og grunn er alene i denne verden,
finne vår egen vei, identitet.............
Liker tonene i V1 som forsterker en fortelling her.
Fine farger i V 2 også.
Et godt, fortellende bilde.
Vet ikke hva Desolate betyr?

Anne:)
Jani F.

Hei! Enig med Anne i at fargetonene i versjon#1 forsterker fortellingen her. ''Ut på tur- aldri sur'' er det noko som heiter. Eg syns eg høyrer dialogen her... ei jente som er lei av å gå og som heile tida spør om ein ikkje er framme snart og ein drittlei far som ikkje orker å vente lenger. No er han endeleg kome fram og står og speider utover. Mor går bakerst og prøver å motivere så godt ho kan, men finn fort ut at for å behalde det gode humør så må ho utnytte situasjonen og fange eit godt fortellende bilete......:)
He, he:) kjenner ikkje historia og det kan vere kva som helst el ingenting, men bilete ditt likte eg godt Jane. Mvh Jani....:)
Avsluttet .

Syns dette er bra og jeg liker best V1.
Bildet har mange tolkningsmuligheter og absolutt en flott fortelling.
Liker også tonene i bildet.
Hilsen Tone!
Jane B.

Tusen takk for kommentarer. Fint å se at bildet får en til å tenke etter hva som egentlig skjer her. Artig å lese deres tolkninger. :-)

Mvh
Jane
Dan S.

øde,ulykkelig får jeg opp i ordboka..finner sikkert mange tolkninger av bildet ut fra de ordene:) du har jo begge..øde landskap og en tilsynelatende ulykkelig jente..det popper opp mange tolkninger i hodet mitt:far-datter forhold,rollebilder som det er vanskelig å leve opp til i dagens samfunn,eller det å finne seg selv(stole på seg selv)..bildet er teknisk godt utført,liker v.1 best..mvh Dan Sandmoen
Jan-Torstein H.

Dette var en flott komposisjon!!! Personene er fint plassert i bildeflaten. Fint med den lave kameravinkelen. Bildet forteller meg at jenta er engstelig for at personen der framme skal oppdage henne, og at hun derfor stopper opp/går veldig sakte for ikke å bli oppdaget. En fin fortelling slik jeg opplever den. Kreativt gjort. Mvh Jan-Torstein.
Anne-Lise S.

Fargevalget i V1 kler motivet svært godt. Her er det ei lita jente som egentlig mye heller ville gått sammen med venninnene sine, men som akkurat i dag ble ''beordret'' ut på tur sammen med familien. Hun vet imidlertid i sitt indre at de skal gå langt; lenger enn hva hun trives med, og hun vet at faren er drivkraften. Han ''pisker'' henne frem, men i den bratteste bakken må hun gi opp. Faren trør med lange steg fremover og oppover, mens jenta sakker etter fordi hennes skritt ikke er så lange som farens, og nok en gang opplever hun å ikke være god nok... Trist, men sant for veldig, veldig mange barn.. Kanskje det også er en grunn til at unger holder seg innendørs foran pc og tv i helgene nå for tida...?

Upåklagelig teknisk, og der inngår også flott komp med perfekt fokuspunkt og dybde!

Anne-Lise
Jane B.

Takk til dere siste som har delt deres tanker og meninger om bildet. :-)

Mvh
Jane
Ingrid G.

Jeg blir urolig når jeg ser bildet. Tenker med en gang: Misbruk... hmm.. Noe med holdninga til jenta gjør at det minner meg om reportasjer der misbrukte barn står fram med sin historie, men vil være anonyme.
Liker v#2 best, der er bildet mest virkelighetsnært.

Ingrid
Jane B.

Hei Ingrid, og takk for kommentar. Jeg har tenkt ut en del selv om hva dette bildet egentlig kan fortelle andre, men misbruk har ikke falt meg inn. Men når du skriver det, så kan jeg forstå at man kan få slike tanker også.

Mvh
Jane
Jarle H.

Hei Jane
Et velkomponert og gjennomtenkt bilde. Føler her at personen som står på toppen ikke passer helt inn i resten av miljøet. Det er noe med måten han står på som gjør jenta usikker.. Fint med bilder der betrakteren må tenke
og undres. Likte V1 best.
Mvh Jarle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu