...........
Senhøst
Liker stemningen, fargetonene, personens bevegelse.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-25 08:40:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger598
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289291} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Espen R.

Hei Anne
Et spennende bilde dette, hvor greinene foran personen funker bra. Liker bevegelsesuskarpheten på personen. Fint at du har tatt med elva i komposisjonen. For meg funker dette best i b/w.
vh
Espen
Avsluttet .

Dette var stilig... Jeg likte dette best i farger, og de få bladene i forgrunnen satt en piff på bildet syns jeg...de ble jo ikke så synlig i sort/hvitt.

Et fint Høst/vinterbilde med stemning i.
Avsluttet .

Dette var stilig,litt mystisk og jeg liker at personen er i fart.
Fin komp.
Hilsen Tone!
Trygve O.

Må si jeg falt for dette bildet. Du nevner selv fargetonene-nydelig. Det som gjør bildet spesielt er jo fokuseringen, med personen uskarp. Veldig bra Anne.

Mvh Trygve
Jan Erik E.

Henger meg på det som er nevnt...blikkfang dette.Mvh JEE
Jan-Torstein H.

Hei!!! Dette var en spennende og flott komposisjon. Fin bevegelse i personen på broen.Flott lys og fine kontraster. Fint gjenskinn i vannet. Et behagelig og fint bilde. Mvh Jan-Torstein.
Inger Anne Maritsdotter V.

Best i sv/kvitt, men då ville eg kanskje ha kutta i nedre del nesten opp til brua. Det vert litt mange element å forholde seg til her.
Bildet har absolutt potensiale.

Mvh Inger Anne
Liv F. D.

Hei Anne,
dette var en utrolig stilig komp. Likte best fargeversjonen. Spennende!
mvh
Liv '')
Avsluttet .

Hei Anne,

Bra bilde igjen. Jeg liker best sh versjonen.

mvh
Tommy
Avsluttet .

Stilig bilde. Likte at det var bevegelse på personen som gir inntrykk av å haste i vei. s/h versjonen står best i stil med forholdene etter min mening. :)

TaS
Fred S.

Vellykket, til tross for både greiner og litt utbrent vann, eller kanskje nettopp på grunn av samme; noen ganger er slikt ''ålreit'', og tilfører stemningen noe, som her. Midtstillingen av personen på brua er fin, og aller best liker jeg selvsagt bevegelsesuskarpheten..

vh fred
anders s.

kreativt bilde med en spennende komp. jeg likte nok best s/hv versjonen.mulig at jeg ville hatt litt mere bevegelseuskarphet på personen.
fint bilde mvh anders
Håvard S.

Gratulerer som ukens fotograf Anne!
Får en følelse av tidløshet her. Her renner vannet til enhver tid, årstider kommer, årstider går. Personer går over brua nå og da. Brua består...
Likte det fine høstpreget bildet har med noen enslige blad igjen på kvistene.

Mvh. HåvardS
Anne Ø.

Takk Håvard og setter pris på din tolkning av bilde.
Ja, brua består, men alt annet er i bevegelse.

Anne:)
Odd E. k.

Hei Anne!

Vil gratulere deg som ukens. no fotograf. Ikke uventet etter alle de flotte bildene som du leverer.
Et flott bilde dette også, der du har en fin lagdeling i bilde. Liker godt stemningen, der personen er fint plassert i bildet og på brua. Nydelig dette der du har en fin skarphet, et godt lys og flotte farger i bildet. Flott levert Anne!

Nyt utmerkelsen som ukens foto. no fotograf.

HURRA!!!

Mvh

Odd E.

Tove H.

Hei og godmorgen! Gratulerer som ukas fotograf! Du har mange gode bilder, så det var velfortjent! Dette liker jeg godt, velkomponert og velkjent stemning fra denne årstiden. Liker godt lyset her og bevegelseuskarpheten på personen. Bildet forteller meg om det forgjengelige, om å være på vei mot noe annet,... årstiden, elven og personen...!
Ha en fin dag!
Mvh Tove
Rune S.

Nydelig høstbilde i vakkert lys og fine farger. Flott med personen i bevegelse og det rennede vannet. Liker den gode stemningen. Gratulerer som ukens fotograf!

Mvh
Rune S
Anne Ø.

Takk Odd, Tove og Rune for hyggelige ord:))
Fikk nesten sjokk her jeg da,svært overraskende
denne gang. Men selvfølgelig svært hyggelig
at bildene når frem.

Anne:)
Arnhild A.

Et lekkert bilde i vakre høstfarger. Liker best den fargede versjon. Flott komposisjon og bevegelsesuskarphet på personen som er ute å går. Gratla som ukens fotograf.

Mvh Arnhild
Stian N.

Veldig spennede bilde med mye liv!
Line M.

Gratulerer som ukens Anne :-) Veldig velfortjent! Dette bildet likte jeg godt og velger meg fargeversjonen da jeg synes det er mest dynamikk i den. Kjempeflott!
Mvh
Line
Frode F.

Spennende. Begge versjoner fungerer for meg. Lys og kontraster er stilig. Situasjonen gjør bildet. Tilstede, men ikke tilstede. Noe som er forbi, noe som kommer. Mange assosiasjoner.

FF
Jani F.

Hei! Litt sånn snikfotografering dette:) Liker personens bevegelse og fint miljø rundt. Likte godt båe versjonane, men versjon#2 har det lille ekstra. mvh Jani...:)
Anne Ø.

Tusen takk igjen for deres hyggelige kommentarer.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu