Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289692} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Et anderledes bilde,må se litt på dette,fordøye det.
Kan virke litt tomt,men har sansen for tåka som driver over trærne og til mer jeg ser på det til bedre liker jeg det.Fargene fenger meg.
Hilsen Tone!
Espen A. I.
Utrolig pent, trolskt (det føler jeg at jeg sier ofte til dine fotografier) Kunne tenke meg denne i stooort format på veggen.

mvh Espen
Fred S.
Hei Ingebjørg, og halloooo ! Hva har du funnet på her ? Ikke bare Gran Olsen som er på fylla i dette bildet, men hele nabolaget er på skeiven...
Er i tvil her, men litt spennende er det, siden grantrærne strekker seg diagonalt i noe som kan virke synkront med tåka, noe som gir bildet en gjennomført og målrettet linje ( det siste ble visst litt pompøst,ja....)

I alle fall, jeg faller ikke pladask for dette, her jeg sitter og venter på dystre eller blå Lofotbilder. --og så varter du opp med skeiv, namdalsk granskog. (som akkurat nå er rank og hvitkledd)

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer.

Espen - jøss. Så hyggelig.

Fred - Bildet er et resultat av impulsiv tur i arkivet. Det er tatt for snart et år siden tror jeg. Nabolaget er på skeiven ja. Bildet er rotert 30 grader, og de står egentlig på skrå nedover. Det er lenge siden jeg har vært ut med kamera i Lofoten. Jeg har som regel undervisning når det er lys... Og så gleder jeg meg til å komme hjem til jul.. :)

-ingebjørg
kai j.
Du har din egen vri på ting Ingebjørg, og her viser du et spennende utsnitt av en skjev skog med drivende tåke over. Artig og se hvordan du gir bildene dine et eget uttrykk som funker bra!
Ser også frem til og se dine Lofotenbilder.

Mvh
KJ
Odd Tore S.
Du store! Dette må være under den største høststormen, slik som trærne har lagt seg her. Litt uskarpaktige er de også.
Men de har jo glemt å bøye seg i vinden, de er fortsatt rake, men ligger likevel? Og tåka ser ikke særlig jaget ut?
Vel, da er det fotografen.
Du har i alle fall laget et annerledes bilde ut av dette, og det er bra. OK med litt hjernetrim for å få opp turtallet om morgenen.
Når jeg nå leser din egen beskrivelse av bildet og av situasjonen, er det slik at jeg synes jeg må oppfordre deg til litt nattfotografering. Det må da være en rekke spennende muligheter i Lofoten med stativ og lang lukkertid? Kanskje ikke i tråd med din vanlige bildestil, men det er da OK å prøve nye beiter også?
Odd Tore
Avsluttet .
Glimrende ide å legge trærne på skrå. Fungerer som bare juling!
Tor-A
ingebjørg fyrileiv g.
En sen takk til resten!

Kai - Jeg håper også på å se mer av dine Lofotenbilder..

Odd Tore - Ja, uskarpe er de, ingen tvil om det. Fotografen må det være.. Tja, det ble forøvrig altfor lite bilder fra Lofoten...

Tor-Arne - Trivelig at du drar fram et gammelt bilde igjen. Selv har jeg ikke lengre så veldig mye til overs for dette eksprimentresultatet, men det er artig å se at nye øyne liker det.


-Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu