Velkommen til gards...
Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Steinulf L.

Fin skildring av høst og forfall, hvor arkitekturen brukes på en forbilledlig måte.
Tove H.

Flott dybde innover veien mot lyset, stemningsfyllt og fint bilde med litt vemod i. Liker den åpne døren inn i det mørke skjulet. Fint fortalt om høst og forfall.
Mvh Tove
Ivar B.

Liker dette. Komposisjonen fungerer godt. Tonene med restrektiv fargebruk er nydelig og kler motivet godt. Mvh ivar.
Tom T.

Knall dette StigB:)

Bra etter behandling av fargene, er det som gjør bilde for min del. Komposisjonen er bra.

TomT
anders s.

fint bilde med en forfallen stemning.-) dette likte jeg godt. mvh anders
Simen B.

Flott komposisjon. Duse behagelige fargetoner. Bra:)

mvh Simen
Per Einar G.

Liker komposisjonen og fargetonene, bra dette!

Per E.
Stig Børre E.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger.
Her har jeg benyttet tre eksponeringer og HDR, det var helt umulig og få tegning i høylys og skygge med en eksponering.

StigB
Anne Ø.

Liker motivet, kompen og denne strukturen
du har fått frem i etterbehandlingen+disse fargetonene.

Anne:)
Stig Børre E.

Takk Anne :-)

StigB
Laurberg G.

Et flot perspektiv og en velvalgt kompositionering af de enkelte elementer afbancering til hinanden. Også farverne er velafstemte og dybdeskarpheden er vevlgt. Desværre virker billedet trod alle disse kvaliteter hård og stikkende. En undersøgelse ved en opzooming viser da også at billedet generelt er pixelleret i en helt uhyggelig grad. Blot et zoom-up til 2:1 viser at vejen eller stien hovedsagentlig består af hvide pixler. Et yderligere zoom-up til 3:1 viser at al grenværk i baggrund og samt tegninger i presenning/tag på huset i baggrunden er totalt pixellerede og ødelagte i deres forløb. Om dette skyldes en for hård opskarpning efter resampling eller for megen og ukyndig brug af USM ved jeg ikke. Men det er en skam. Alt dette kan muligvis afvises med et skuldertræk for netudgaven på 921x661 pix. Men det betyder at billedet- såfremt hovedudgaven foreligger i samme ''kvalitet'' - aldrig kan vises større. Og det er egentlig suynd da billedet indeholder alle ingredienser til et lille mesterværk. mvh. lau
Stig Børre E.

Hei Lau.
Denne kommentaren irriterer meg en smule (derfor så kjapp respons). Bildet er beregnet til å vises i denne størrelsen - ikke å forstørres opp på skjerm. Jeg har en originalfil i full oppløsning som er beregnet for forstørring. Hvordan det ser ut i 2:1 og 3:1 med utganspunkt i denne filen er helt likegyldig. Ja jeg har øket kontraster selektivt og benyttet USM som er tilpasset denne visningstørrelsen (USM, ikke fordi bildet ikke er skarpt i utgangspunktet, men for å gi det litt punch og kontraster). Poenget mitt er at det blir riv ruskende galt å betrakte dette i en 2:1 eller 3:1 forstørrelse. Da blir det søppel :-)

StigB
Geir F.

Jeg zooomet det inn til 10:1 og da ble det enda verre. hehe.
Nei spøk til side. En skjermversjon vil aldri kunne erstatte en orginalfil. Jeg synes dette er både vakkert og teknisk bra. Blikket ledes innover og stopper i det velvalgte gylne snitt i breddeaksen men midt på i høydeaksen. Her ville jeg kanskje justert noe oppover eller nedover.
Forfallet skildrer du med et godt øye.
fløde-
Laurberg G.

Hej Stig. Selvfølgelig er en netudgave ikke beregnet på et zoom-up for almen betragtning. Men grunden til at zoome den op var/er at finde forklaringg på et prikkende og hårdt udseende. Jeg forstår at kvaliteten så er acceptabel i dine øjne. OK for mig. Det er din sag. vh. lau
ingeborg w.

Her har du sett de mange linjene og utnyttet dem så en blir sugd inn i bildet. Duse farger og kontraster synes jeg passer godt her. Med mitt blotte øye ser det ut som snø på veien og ikke en feil så det er greit nok for meg. Jeg synes forøvrig det er trist at det er så mange småbruk som forfaller rundt omkring.
Tom E.

I likhet med postkassebildet har du en veldig bra bruk av de duse fargene her. Det blå i taket og det røde i veggen framhever hverandre. Det litt kornede preget forsterker stemningen av nedslitthet. Veldig bra med veien som forsvinner rundt hjørnet.

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu