Lyngsdalen
Furuflaten og Lyngsdalen innover ved fullmåne. Populært område for skikjørere og andre. Kveita er vel et av fjellene bakerst, og den bruker man gjerne besøke når man går på ski i høyden
Utstyr
  • Eos 30D
  • 24-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290303} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dan S.

godt eksponert og teknisk utført bilde..litt sterke lyskilder men lar meg ikke forstyrre av det..fine detaljer i fjellene med skygger/lys og attpåtil nordlys på himmelen...godt utført!mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

Et superbilde her, Helge.

Skal vi skaffe oss en Ballong og dra innover mot det ukjente?

Voldsomt og spennende vil jeg si.

Hallo fra Eivind.
Helge A.

Landskapet er spennende innover. En spektakulær skitur er å starte ved Holmbuktura på vestsiden av fjellsystemet, og så gå over Jiekkevarre og til slutt ned ved Fornes. Ballong hadde kanskje vært enklere.

h
Arne L.

Lyngen om vinteren må være ett av verdens mest spennende (og lite kjente) områder å ta naturbilder. Har kjørt gjennom landskapet på natt og i måneskinn der landskapet og lyset bare er enormt mektig.

Jeg synes du fanger litt av dette inn i bildet du har her.
Fint lys over fjellene og landskapet. Men for meg forstyrrer det urolige lyset du alltid får fra enkelte sterke lyskilder på slik avstand - har selv mange bilder jeg har tatt som så fantastiske ut der og da, men som jeg irriterer meg over når jeg kommer i hus.

Dette bildet er jo ellers svært bra, og jeg vegrer meg for å foreslå endringer. Du ville jo dempe disse lyskildene litt ved å kjøre opp diffust lys, men da mister du litt av det fine nattlyset... Kanskje det er mulig å gå direkte på de 2-3 sterkeste lysene med noe maske ...
Truls L.

Flott nordlysbilde. Tror jeg ville ha dempet lysene av bebyggelsen litt :)

Mvh Truls
Avsluttet .

Hærlig stemning i bildet! Er det Nordlys på himmelen? Liker godt den mørke blåtonen i vannet, og blåfargen ellers i bildet, mot det gule og grønne lyset.
Men lurer litt på hva de hvite prikkene på himmelen er? Stjerner? Ville kanskje vurdert å fjernet dem..
H.
Håvard S.

Heisann!

Meget god eksponering synes jeg.
En enorm og mektig natur og et fantastisk skue.
Synes du klarer å formidle den gode stemningen veldig bra.
Bra komp og utsnitt.

Mvh. HåvardS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu