Vinterro 1
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290689} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Håvard S.

Heisann!

Flott stemning du formidler her. Fint med de ensomme trærne på rekke og rad. Ville kanskje hatt den høye fjelltoppen bak huset på siden av huset. Nå konkurrerer huset med fjelltoppen om oppmerksomhet.

Mvh. HåvardS
Avsluttet .

Hei
Ett Godt bilde,med flotte farger .Som Håvard sier ville jeg også hatt fjelltoppen på siden.Flott lys i bildet den blå tonen.Det ser kaldt ut her.
MVH
TGM
Thorbjørn R.

Ja, her ser det virkelig kaldt ut. Bra formidlet vinterstemning med flotte farger. Jeg synes det passer fint med huset under fjellet, hvor fjellet gjentar formen til huset.

Mvh Thorbjørn
Reidar N.

Det var ikkje lett å flytte verken huset eller fjellet. Fotografen derimot rusla litt fram og tilbake og tok bilder med litt forskjellig komp. Ideen med denne komposisjonen var i grunnen at fjellet og huset ikkje skulle konkurrere, men lede blikket mot samme punkt i bildet. Dessuten var det noko med formlikheten som fenga meg med denne kompen. Men meiningane om slikt er heldigvis forskjellig.

Takk for raske kommentarer.

Reidar
Håvard S.

Ja like er de så absolutt:)
Smaken (min) er som baken...
Torgeir Pande B.

Stemningsfult vinterbilde! Veldig bra:)

MVH:
Torgeir!
Rune S.

Nydelig vinterbilde i flotte farger og med fin og kald stemning. Flott med den lave sola som farger fjelltoppene bak. Meget seværdig.

Mvh
Rune S
Stig B.

Fine linjer og gode toner i et klassisk vintermotiv som i tonene oser kulde selv om det er klar og fin blå himmel. Godt utsnitt.

Mvh Stig
Avsluttet .

Hei,

Dette er jo mer en ok =) Jeg synes at det var artig med huset rett foran fjellet. Flott vinterstemning her. Inviterer til en bestigning.

Fin egg.

De som bor der har nok hatt mange flotte toppturer.

Mvh

Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu