Fregattfuglhannen blåser opp en rød strupeballong for å tiltrekke hunnens oppmerksomhet under hekketiden. Bildet er tatt på Galapagos i Stillehavet.
Bildet inngår i albumet Sør Amerika og Antarktis -
Utstyr
  • Nikon F65
  • Nikkor 28-80
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger305
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290848} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Rune S.
Flott og fascinerende bilde. Utrolig hva noen gjør for å imponere:-) Meget bra!

Mvh
Rune S
Dag T.
Morsom fyr, men jeg synes bildet er kjedelig. Rett på, kuttet slik at du ikke ser alt det røde, og i hardt lys. Dessuten er bakgrunen litt forstyrrende og du kunne godt ha tatt med mindre oppe til fordel for mer nede. Prøv å tenke mer komposisjon når du tar bilder.
Håvard S.
God kveld!

Her er det størrelsen som teller, kanskje?
Likner på et hjerte og det forsterker måten den skal tiltrekke hunnens oppmerksomhet på en vakker måte.

Mvh. HåvardS
Jon K. L.
Utrolig, - det så nesten ut som den bar på noe. Eneste ankepunkt er at hodet er litt for midtstilt, så jeg tror jeg ville kuttet litt på høyre side.

Jon K.
Liv F. D.
Hei Thorbjørn,
først trodde jeg at denne fuglen var litt sliten og hvilte hodet på en blåse. Men, du verden, det er en kar som gjør seg fin for dameme. Kjempestilig bilde dette, i sterke fine farger.
mvh
Liv '')
Carsten A.
Spektakulær fugl med spesiell positur. Men her syns jeg lyset (og/eller bildebehandlingen) er vel hardt, og forstår ikke riktig hvorfor ikke hele ''strupeballongen'' er med.

MVH CA
Thorbjørn R.
Mange takk for kommentarer og innspill.

Flott at du fant ''hjertet'', Håvard. Av de mange opptakene jeg har av fregattfuglhannen, valgte jeg dette da jeg synes hjertefasongen passer bra til situasjonen.

For øvrig er jeg enig i det som sies om både hardt lys og noe uhensiktsmessig utsnitt. Bakgrunnen, derimot, synes jeg viser litt av miljøet fuglen lever i (lavasteiner i den grad det er tydelig) og de grønne buskene synes jeg står bra til rødfargen på strupen. Men jeg kan se at bakgrunnen også kan virke litt rotete, Dag.

Thorbjørn
ketil o.
Hei!
Lurte først på hva dette var:) Annerledes og fint fuglebilde. Litt hardt lys i bildet,skulle også gjerne sett hele ballongen her. Men koser meg uansett hver gang jeg ser ''arter'' jeg ikke har sett før.
Mvh:
ketil
Linde G.
Oppblåst type du ? Vært på julebord han vel ? Et utrolig flott bilde av en fugl jeg ikke ser til daglig. Ser at det er litt hardt lys og utbrent her og der, men jeg heller til at det er motivet som gjelds mest i foto. Og ikke var det sikkert at du rakk å tenke så veldig manuelt heller der du sto i øyeblikket og tok bilder. Det ser ut som han viser frem hjertet sitt, helt utrolig fin oppfinnelse.

Hilsen
Linde Gilberg
Frode F.
Like før det nebbet stikker hull på ballongen, ser det ut til :)

Uvanlig å se slike bilder her på dotten, men et godt artsbilde er det vel, selv om det hadde vært spennende å se hele fuglen. Uansett bra at du har kommet så tett på, god skarphet og gode detaljer :)

FF
Per Einar G.
God kveld!

Spennede med de nye fugleartene og omgivelsene du viser oss her på dotten. Skarpt og nært, er forøvrig enig med Carsten om ønske om å se litt mere av strupeballongen som blåses opp, men det fungerer helt OK!

Per E.
anders s.
himmel og hav for en rar fugl:-) men det er rart med det-et oppblåsbart hjerte er muligens alt som skal til:-)
artigt og flott bilde
mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu