inn for landing
denne pip pip,en kom plutselig da jeg holdt på å fotografere noen ender. vet ikke hva slags fugl det er. men tipper det er en hønsehauk
med tanke på at det var ender jeg var ute etter, så er jeg fornøyd med bildet:-)
Utstyr
  • canon 40d
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Terje S.

Sett opp ett kamotelt i dette område å legg ut ett påkjørt rådyr eller noen kråker å jeg skal love deg mange flotte bilder utover vinteren.Men husk å binde de fast med streng ellers blir det bare ett bilde eller to. Vent med å ta bilder til hauken har begynt å spise. Idag satt Hauken å spiste på ei kråke i 3,5 time men vi skravlet for harde livet inne i skjulet. Hunnfuglene er ikke så skeptisk som de mindre hannfuglene. Ser ut som du har tatt bilde av en ung hønsehauk.


Lykke til


Terje
anders s.

takk for kommentar terje. jeg skal nok innrømme at jeg er frista til å prøve meg på åtefotografering.har faktisk vert å sett på plasser allerede,men ikke der som dette bildet er tatt. hyggelig å høre at du hadde full klaff i dag. ikke dårlig å ha det sosialt inni skjulet,samtidig som blinkskudda hagler inn på brikka:-) tusen takk for gode råd terje og lykke til med fotograferinga du og.
mvh anders
Reidar N.

Åtebilder er greit nok, men eg synes dette var eit veldig fint innslag i mengden av hauke/ørnebilder her på sidene. Fjørdrakta er fin, og bjørkestammene dannar eit flott ''nettverk'' over himmelen. Sikkert ein stor opplevelse det som Terje beskriv over her.

Reidar
anders s.

takk for kommentar reidar.hyggelig å høre at du likte bildet. er enig med deg at forandring fryder,og sånne bilder som dette får en sjeldent mulighet til å ta med åtefotografering,så sånn sett så er jeg fornøyd med bildet,selv om kvaliteten er så som så. men la oss bare innse at åtefotografering er tingen hvis en skal satse på å få høykvalitetsbilder av rovfugler. og jeg regner med at det blir åtefotografering på meg også i fremtiden.
mvh anders
Knut H.

Hei Anders.
Ingen dårlig erstatning for ender dette.posituren på
hauken er upåklagelig med vinger og stjert fullt utslått.
Følg Terjes tips og er du heldig får du kicket.Men likte
dette Anders ikke mange fluktbilder av denne.
Mvh Knut
anders s.

takk for kommentar knut.hyggelig at du likte bildet.
angående åtefotografering så kommer jeg til å prøve det snart,og da var det veldig greit å få litt tips av terje.
mvh anders
Kjell Ivar Ø.

Ikke mange fluktbilder av denne karen heldig her. Artigt miljø i bilde.
Sett i gang foringa.
vh Kjell Ivar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu