Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291340} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjell Sigurd S.

For et idyllisk sted! Herlig rimfrost på landskapet. Utsnittet er velvalgt og flott. Du kunne kanskje hatt med toppen på bjørketrærne. Skulle gitt mye for å kunne bo på et sånt sted :-)

Kjell S
Rune S.

Nydelig bilde i fin komposisjon. Flott med frosten som ligger over landskapet og skaper en fin vinterstemning. Er det en av markas stuer vi ser!?

Mvh
Rune S
Avsluttet .

God kveld

Flott bilde og velkomponert.Frosten som er på bakken lager en god stemning.Flott komp med brua som hovedmotiv.Kunne vert hele bjørketrær synes jeg.Flott skarphet i bilde.
MVH
TGM
Espen A. I.

Idyllisk og nydelig er ord som er brukt før ser jeg og det synes jeg beskriver bildet svært godt. De kalde tonene er svært fine til bildet.

mvh Espen
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Ja, Kjell Sigurd, her er det fint. Ring eller send en melding hvis du vil ta deg en tur en dag. Nå er det rimfrost på trærne og -15. Rune, nei dette er en privat hytte på eiendommen der jeg bor inne på Krokskogen.
Bela D.

Kjempebra fra et kjent sted. Du er paa god vei til aa gjoere det til fotoverdens Mekka. Dine Bilder er bare utrolige.
Odd Tore S.

Skikkelig grått og kaldt dette, og det stemmer vel bra med virkeligheten også? Nå om morgenen dropper tempen to grader på vei ned i Lommedalens kalde luftstrøm.
Bra komp, men du kutter faderlig nær stabbesteinene i begge sider.
Skulle tro at brua tar seg enda bedre ut nå med mer rim på seg og bakgrunnen?
Odd Tore
ingeborg w.

Takk til dere to siste. Odd, utrolige er et uttrykk jeg sjelden bruker og ihvertfall ikke om mine bilder, men takk allikevel. Odd Tore, med snø og brøytekanter og plussgrader ser det heller kjedelig ut her nå. Ikke mye å skryte av...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu