bekken i skogen
tenkte jeg skulle prøve meg på litt s/hv.
har aldri gjort dette før,så hvis det ser grusomt ut,så er det bare å si ifra:-)
helt ok
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-11 11:09:10
    Versjon #2
Utstyr
  • canon 5d
  • 24mm
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger199
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291530} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Trond-Ole H.

hei!
et fint bilde. rolig og fin stemning. synes kansje vannet er litt overslørete men ellers flott.
Mvh Trond-Ole
Odd E. k.

Hei Anders!

Et fint motiv i S/H. mange komponenter i bildet, som fint skaper en god balanse. God skarphet og en fin sløring i vannet. Rene villmarken dette Anders. Flott komponert i et fint utsnitt!

Mvh

Odd E.
Aleksander M.

Hei
Jeg er kanskje ikke helt den beste å spørre om slike bilder, men prøver å si min mening likevel. Synes personlig at vannet er litt vel slørete så det går litt i ett med steinene. Komposisjonen virker grei, ville kanskje hatt litt mer i nedkant, men ser at du hadde fast brennvidde og ved å få med litt nedenfor ville du kanskje mistet litt av stokken oppe i høyre hjørne og da foretrekker jeg det heller som det er. Jeg for min del synes kanskje ikke s/h effekten gav bildet noe positivt. Ville nok selv ha beholdt det i farger. Jeg synes at den sort-hvite effekten gjør at det hele blir litt rotete, det blir vanskeligere å skille tingene fra hverandre, men som sagt vet jeg ikke om jeg er rett person til å kritisere slike bilder, men sier som sagt bare min personlige mening.

Mvh Aleksander
anders s.

takk for kommentarer trond-odd og aleksander. hyggelig at dere likte bildet.

trond- det er mulig jeg skulle ha brukt større blender enn 22 da det faktisk tok 30 sekunder å ta bildet. personlig så liker jeg slørete vann,men her ble det kanskje litt for mye.

odd- det var hyggelig å høre:-)

aleksander- takk for at du tok deg så god tid til å kommentere bildet mitt.angående nedre bildekant som du nevner så har jeg ikke noe mer å gå på,men mulig det hadde blitt bedre med litt mer ''luft ''nede.

mvh anders
Arvid B.

Anders!
Har aldri prøvd meg på slike bilder selv, men skal prøve seinere i dag dersom lyset blir litt bedre. Synes du har komponert bildet ditt veldig bra. Flott med bjørkestokken i bekken som bryter med retningen til de andre stokkene. Vannet blir trolig litt for slørete. Kanskje er dette bedre på utgaven i farger? Ser du har fin, grønn mose på steinene - kan du ikke legge ut samme bildet i farger også da?

mvh

Arvid B
anders s.

takk for hyggelig kommentar arvid. angående lys og vær så skal du ikke bry deg så mye om det. dette bildet er tatt i regnvær og ''dårlig'' lys, og jeg måtte holde en plastpose foran linsa,mens jeg sto med tørkpapir i den andre handa for å få tatt bildet:-)
her har du fargeversjonen arvid.
lykke til med fotograferinga i dag,mulig jeg også tar en tur:-)
mvh anders
Fredrik S.

Hei!

Syntes dette bildet passa fint i s/hv.
Enig i Odds kommentar om at dette minner om villmark.
Fint med dei døde trærne som gir bildet eit urskogpreg.

Eg er også fan av slørete vatn, så syntes egentlig ikkje det vart for masse.

Mvh Fredrik S


Ivar B.

Hei anders. Synes dette er et supert eksempel på et bilde som er nydelig i s/h, mens det bare blir rot i farger. S/h-versjonen har fin kontrast. Miljøet er rotete og s/h gir fin forenkling av motivet. Fargeversjonen har for mye kontrast i mine øyne. Jeg går for versjon 1 med maaaaange hakk, men den er også god. Jeg plages ikke av for lang lukkertid, men du må være obs på at du taper noe skarphet ved å blende ned til 22. Versjon 1....flott! Mvh Ivar.
Thorbjørn R.

Meget velkomponert og fint. Jeg synes også svarthvitt fungerer bra her.

Mvh Thorbjørn
anders s.

takk for kommentarer fredrik,ivar og thorbjørn. hyggelig at dere likte bildet.

ivar-er enig med deg at fargeversjonen ble mer rotete enn s/hv versjonen.

mvh anders
Arvid B.

Funka helt klart best i s/hv.-versjonen, Anders! Enig med Ivar at det ble litt rotete i farger. Var heller ingen friske farger i motivet som kunne tilføre noe ekstra - her var det mye dødt løv og mose som var tam i fargen. Stammene var heller ikke særlig fargerike. Skjønner godt at du valgte å legge ut bildet i s/hv.

Artig å fotografere bekker, prøvde for første gang i går. Ta en titt på resultatet, Anders!

Ha en fortsatt fin fotouke!

mvh

Arvid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu