Bokfink over høsteng
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Svend Wiig L.
Hei Pål!

Ja, her var det ''mange baller i luften!''
Hm....Her er jeg veldig i tvil Pål.

Ideen er god men blir litt tullete i hue, fordi jeg ikke finner roen!
Leter først etter noen skarpe finker. Finner ingen, samt at kontrast åker/skog
er noe for stor!

Dette tåler du! Du har jo så mange flotte bilder her inne....!

(Et lite plaster!? Kommentar bedre enn ingen!)

Mvh Svend

Pål E.
Takk for kommentaren. Ja, du har sikkert rett mht dette bildet. Her har jeg forsøkt meg på noe mer malerisk enn fotografisk. Og i jakten på å sprenge seg ut av den noe sterile fuglesjangeren, presser eksperimenter som dette seg av og til frem.

Alt godt,
Pål
Avsluttet .
Ser ut som dem henger i snorer, men det er jeg sikker på at du ikke hadde giddet og gjort. For meg så ser noen skarpe ut, og det passer jo godt til den uskarpe omgivelsen og gir bildet et kaotisk inntrykk.

TaS
Kjell Sigurd S.
Liker idèen men føler du har et stykke igjen. Du har fanget en fin situasjon og det er fart i bildet. Bakgrunnen forstyrrer litt mye, og mindre DOF kunne hjulpet en del på det. Fuglene fremstår også litt for ''ullne''. En noe mer distinkt formasjon og en dempet bakgrunn er en mulig løsning. Flott at du eksperimenterer, det er sånn man kommer videre.

Kjell S
susanne e.
Egentlig veidig morsomt !
Ikke bestandig bilder kan tegne vår begeistring over opplevelser i naturen, men er man fotograf så er men det...følelsene teller og er drivkraften for ellers mange utrolige bilder, så...
MVH. Susanne
Harald H.
Hei

Denne ideen likte jeg veldig godt! Blir sittende å se på alle de forskjellige fuglene. Synes kanskje fuglene kunne ha vært litt skarpere slik at de skiller seg enda mer ut fra bakgrunnen.

Men uansett er dette en meget god ide!

HH
anders s.
selv om ikke fuglene er skarpe,så er det iallefall en fin stemning i bildet.
mvh anders
Håvard S.
For min del så syntes jeg dette var et tøft avbrekk bra de ''vanlige'' fuglportrettene...
Synes det er artig at noen fugler har vingene ute mens noen ser ut som å skulle deise rett i bakken når som helst...hehe

Ha en fin uke.

Mvh HåvardS
Pål E.
Hjertelig takk for kommentarer og trøstens ord til en eksperimenterende fotograf. Dette ble for øvrig siste bidrag med D200, da jeg går over til D300 f.o.m i dag. Vi får se hva det kan bli til

alt godt og mange hilsener fra
Pål
Ketil K.
Har tilsvarende bilder av bokfink, tatt ved Østensjøvannet for et par år siden. Da var det sikkert 10.000 der på en gang i flokker blandet med bjørkefink. Her gjenskaper du opplevelsen, men som fuglebilde kan det ikke måle seg med flokker av afrikanske vevere, når de svermer, eller stærflokker mot himmelen. Og større dybdeskarphet er nødvendig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu