Mårrabettet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger477
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291690} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
S. N.
Dette var riktig slående, gitt. Du verden for noen farger og knipset helt i riktig øyeblikk, med stille vann og masse line. (Pirk: Ville vurdert å kappe bort den lyseste stripa i toppen, og klart meg med færre lag bakover ettersom lina (?) som stikker inn i toppen der ser mest ut som stolper i det fjerne eller støv - blikket mitt ble i alle fall trukket rett opp.) Hilsen Silje
anders s.
dette var rett og slett et flott fiskebilde.
her har jeg ingenting å pirke på
mvh anders
Per Olav V. T.
Stemningsbilde. Men er litt enig med Silje ang. toppen av bildet der det stikker opp en mast e.l. midt på, pluss snøret med gjenskinn mot horisonten oppe i høyre billedkant. Usikker på om en beskjæring vil bidra mye siden bildet fortjener litt luft over fiskeren i det han holder på å kaste.
mvh Per Olav
Håvard S.
Nå fikk jeg lyst til å fiske!
Herlig bilde med et fantastisk liv.
Enig vedrørende kutt øverst...Det hever bildet ytterligere et hakk synes jeg.
Prøv selv ved å scrolle ned på siden til de øverste lagene er borte.
Meget flott siluett av fiskeren.

Mvh. HåvardS
Kjell Sigurd S.
Oj, dette var det stemning over. Nygelig soloppgang som farger havet. Har du mer å gå på til høyre så kunne det godt vært mer der. Ikke fritt for at det rykker litt i høyrearmen når jeg ser dette... Lenge siden bindestikken har vært i bruk her i huset :-)

Kjell s
Ivar B.
Flott naturskildring dette Odd Tore. Nydelig stemning og lys. En egen stillhet og ro formidles. Jeg støtter kutt i toppen jeg også. Blikket dras rett opp i toppen og ut av bildet. Landskapet oppe drar som sagt blikk uten å tilføre noe i mine øyne. Et kutt oppe, slik at bare en mørk landstripe blir toppen i bildet er etter mitt skjønn en god løsning. Dette trekket forenkler motivet,fokuserer motivet og øker spenningen. Bra! Mvh ivar.
Vegard L.
Vakkert. Meget bra utført dette også. Likte kanskje best ''fast fisk'' som du har lagt ut tidligere. Komposisjonen er bra som den er, men et kutt i overkant kan være en tanke som noen er inne på.
Mvh Vegard
Stig B.
Nydelig stemningsbilde, med flotte farger og bra komposisjon. Kan være enig i kuttforslag fra IB, fjerner da motivdeler som konkurrerer om oppmerksomhet.

Slike farger og siluetter som dette sikrer mange som vil se på bildet, vi er mange som liker slikt på refleks.

Mvh Stig
Åsmund I.
Fantastisk stemning, selv jeg, som driver med stort sett alt av fiske bortsett fra fluefiske får lyst til å stå der i elva og kaste. Meget god skildring av stemningen under fisket, man kan omtrent ta og føle på nærheten til naturen her.
Speilingen, vannflata og silhuetten er flotte elementer i bildet. Liker at du har fått med snøret så bra som du har. Det kan ha en tendens til å forsvinne på slike bilder. Lyset og fargene bidrar selvsagt enormt til at bildet blir så severdig som det er. Litt enig med dem som foreslår en kutting i toppen. Vekk med det lyseste feltet, så får man mer fokus på fiskeren.

Mvh Åsmund
Stig Børre E.
Helt nydelig dette. Jeg har nedprioritert fluefisket til fordel for foto i år, men nå blir jeg inspirert til å hente frem fluestanga igjen. Her er det stemning til tusen. Tonene er knalle, og komposisjonen er god. Enig i at fliken av himmel i topp bør vekk.

StigB
Inger Anne Maritsdotter V.
Her har du fanget det magiske lyset på en fin måte,
flott med silhuetten av fluefiskeren,
et bra eksponert bilde.

Inger Anne
Odd Tore S.
Takker så mye for kommentarer og synspunkter og anbefaling!
Jeg hadde fått nok av grått, mørkt og trist og trengte noe med litt lys og farger til en avveksling, så da dukket vadefiskeren opp igjen.
Jeg ser at de fleste vil kutte i toppen.
Ikke noe problem å kutte vekk himmel og ås for min del. Men årsaken til at bildet er kuttet akkurat der det er nå, er snøret med lysstreif i øvre høyre hjørne. Jeg synes at det øker dynamikken her, men om det bare er meg som ser det, har det liten verdi.
Jeg legger ikke ut noen ny versjon, siden virkningen av alternative kutt kommer bra fram bare ved å scrolle.
Odd Tore
Tore B.
Flott, intenst og vakkert! (Jeg sjeneres ikke av himmellyset øverst, verken komposisjonen eller ''historien'' i bildet forstyrres av det.
Tove H.
Slutter meg til godordene. Fantastisk stemning du har fanget her - magisk lys!
Hilsen Tove
Leif Egil H.
Veldig pent bilde. Nydelige farger, det formidler en flott stemning. Gleder meg selv til å ta frem fluestangen igjen.

Er enig at stolpen i midten bør fjernes, dog den øverste del av fluelinen synes jeg hører med.

Inger Anne Maritsdotter V.
Et lite PS: eg tenkte også å nevne et forslag med et kutt i øvre del, men er enig i din vurdering ang. det du nevner, nemlig snøret med lysstreif som tilfører bildet ''det lille extra'' i dette tilfellet.

Inger Anne
Rune S.
Nydelig bilde i flott komposisjon og fin gylden stemning. Tenkte også et kutt i toppen, men det er også fint slik det er, med større dybde og luft. Meget bra!

Mvh
Rune S
Tor Olav O.
Fint stemningsbilde fra kveldsfiske med flua. Fint du får med speilinga i vannet. Kutta oppe er nevnt og det ville nok også jeg gjort. Det er kun detaljer i et eller godt bilde. mvh tor olav
Tone A.
Hei
Eit vakkert stemningsbilde kor fiskaren med sin silhuett og refleksjon er ein fin kontrast den det orangetona vatnet. Vatnet har ulike soner vekslande mellom orangetonar og meir blåtona parti kor det orange fortsatt dominerar.
Flott fanga motiv der snøret er i lufta og gir liv til bildet. Godt med di forklaring på utsnittet, sjølv om det kunne ha vore littegrann meir luft i høgrekanten.
Bakgrunnen med sine 4 ''blånar'' gir fin djupne med sine bølga linjer. Fin kontrast med den mørkaste trerekka mot den orangetona bakgrunnen og vatnet i midtgrunnen.
Orangetonane, fiskaren med snøret og lysspelet gjer dette bildet spesielt og ei mest kjensla av høgtid, før snøret fell i vatnet. Snart er denne idyllen over og fiskaren står i mørket.
Eit flott fanga stemningsbilde med orangetonar og lysspel, som gjer bildet spesielt i eit vakkert landskap.
Bokmerka av meg.
:) Tone
Solgunn S.
Virkelig et flott bilde som, gir en sånn varm følelse!

mvh Solgunn
Kjell Ivar Ø.
Henger meg på¨alt det positive her + for at bilde blir bedre ved og
scrolle ( spøk) men sant etter min mening.
vh Kjell Ivar
Odd Tore S.
Takk for flere hyggelige kommentarer!
Jeg ser at det er ønske om at masta klones bort. Den hadde også blitt klonet bort, om det ikke var for at den også speilte seg i vannet, og der er det litt av jobb å klone speilingen bort slik at den blir umerkelig.
Jeg er kanskje overdrevet pirkete her, med det er alltid vanskelig å ikke ta konsekvensen av slike forandringer helt ut.
Odd Tore
Nils G.
Virkelig et flott og stemningsfullt bilde fra solnedgangen. Flott å se fluefiskeren som står midt ute i himmelens speilbilde.
Jeg sjeneres også litt av fluelinen helt oppe i høyre hjørne.

Nils
Steinulf L.
Dette var flott. Ville nok også vurdert et kutt i toppen.
Odd Tore S.
Takk for flere kommentarer!
''Fast fisk'' bilde nr. 303169 er nevnt ovenfor.
Det er egentlig et helt annet bilde, tatt i full fart uten innskyting først, fordi det bare hendte.
Dette er mye mer planlagt, etter at jeg fant ut av fiskerens vaner, og med bruk av stativ og forhåndsfokus.
Siden ''Fast fisk'' ble lagt ut først, er nok det mitt førstevalg. Men det tekniske grunnlaget for dette bildet er mye bedre.
Like fullt: Kamera 300D, objektiv 75-300 IS USM er ikke en kombinasjon som har blitt anbefalt her på dotten, ikke en gang til begynnere.
Odd Tore
Frode R.
Nå er jeg møkka lei mørke, regn og dritvær (unnskyld uttrykket) her oppe i nord. Når jeg ser dette bildet blir jeg glad igjen. Jeg tror jeg går ned i kjelleren og finner fram fluestanga mi. Herlig bilde rett og slett.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu