Bildet inngår i albumet T -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291789} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig Børre E.

Ikke helt enkelt å kommentere dette Tom.
Usikker på hva du ønsker å formidle ved dette. Bildet er sært, og noe jeg ikke har sett før, og det er pluss. Komposisjonen er god med vinkelen nede og refleksen i vinkelen oppe.

StigB
Avsluttet .

Hmmm, driver du og SB internkonkurranse om å fange merkelige skyer...? :)

Trodde først refleksjonen i vinduet var månen og det var kanskje tanken også... Liker lyset på skyen som den tenkte ''månen'' gir. Komposisjonsmessig er det også bra, men bildet i sin helhet er ingen innertier hos meg...

Erik
Lise U.

Dette har jeg veldig sansen for. Liker tonene, skydottene (fabrikkrøyk?), det diffuse preget, innrammingen, og linserefleksen som kan se ut som et himmellegeme ved første øyekast. Fint oppbygd og i det hele tatt godt gjennomført.

Lise U
Håvard S.

Hei Tom!

Dette her er jo miljøpolitikk på høyt plan!:)
Det er vår nye planet vi ser oppe i hjørnet, der vi skal bo når hele jorda er ødelagt av forurensing fra fabrikkpiper. Vi prøver å skjule oss i vinduskarmen bak de enorme utslippene vi hver dag spyr ut.

Mvh. HåvardS
Tom T.

Har prøvd å formidle klima trusselen i dette bilde, på min sære måte. Takk for kommentarene:)

TomT
Tove H.

Så det var ikke eventyrfigurer som svevde avgårde - fine formasjoner, nemlig i denne røyken.... men forurensingsspøkelser! Bildet er godt komponert og på min skjerm ser det mer spennende enn trusselaktig ut. Men flott at du tilnærmer deg klimatrusselen på en sær måte, sansen for det!
Hilsen Tove
Frode F.

Tom,

du har en egen evne til å se og formidle spennende motiv, dette er intet unntak. Liker den litt ''titter-følelsen'' man får av dette, i tillegg til de spennende elementene som er nevnt tidligere.

Herlig lys :)

FF
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu