Marie, s/h
Portrettbilde til avis av en jente fra Sierra Leone som har flyttet til Norge.
Utstyr
  • Canon EOS 30
  • standard, 28-90
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/5.6
  • FilmtypeKodak 400 CN
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Bra bilde, (pen jente: ) fine hudtoner bra kontakt.. men hvorfor i all verden skal du ha et horisontalt bilde av et menneske??? er trærne eller rekkverket som kommer ut fra bakhodet hennes viktigere?

Tror du skulle ha flyttet enten henne eller degselv litt så hun hadde kun trærne som bakgrunn istedet for det forferdelige rekkverket eller hva det er for noe, og så mener jeg det hadde vært bedre med et vertikalt bilde... Hva er viktigst? kroppen eller trærne bak? Du hadde allikevel fått med deg bakgrunnen.
Kanskje også litt for mye sol forfra så hun myser litt og får litt for mye skygger under øynene??

Hadde du stått en meter til venstre og tatt bildet vertikalt så tror jeg det hadde vært mye bedre..

Mvh

Jan P
Jacob S.

Hei,

Er i grunn enig med deg i kritikken av at dette bildet har en litt forstyrrende bakgrunn, er tatt horisontalt, osv... Synes ikke rekkverket (slottet i Oslo) er forferdelig, men riktige bemerkninger fra deg.

Årsaken til at bildet er som det er kommer nå: Vi tok masse bilder først hvor vi forsøkte med og uten bakgrunner, tok de vertikalt osv. Dette bildet tok jeg tilfeldig fordi jeg hadde ledige ruter på en film som egentlig var ment for en annen modell. På tross av at dette bildet ble tatt tilfeldig med omtrent to sekunders forberedelser ble det på mange måter et fint bilde av henne. Derfor har jeg valgt å bruke det, ikke fordi det teknisk eller oppstillingsmessig er perfekt, men fordi det bildet mer enn mange av de andre fanget henne i et ''naturlig øyeblikk''.
Avsluttet .

Skjønner hva du mener, jeg synes ofte det er best å ta bilder når modellen er uforberedt, da klarer jeg å få et naturlig utseende, ellers blir det stivnede smil osv osv.... Rekkverket kommer som et tog bakfra, og i denne sammenhengen er det forferdelig: )

Jan P
Audun R.

Vertikale bilder er generelt sett mer problematiske enn horisontale å trykke i tabloidformatet, spesielt når de blir store (men mindre enn helsider). Om du kun kan ta ett bilde, ta breddeformat (pleier jeg å si).

Ellers enig i at bakgrunnen forstyrrer. Slottet går inn i hodet hennes, men ikke ut, og det ser noe rart ut.

Utmerket SH for avisbruk, og god kontakt med modellen!

MVH Audun
Haiman A.

Litt for mørkt rundt øynene hennes. Tøyplagget hennes her helt utbrent. Tennene hennes fremkommer som grå av farge. Litt mer dybde hadde vært på sin plass. Du burde ha ventet ca 2,1 sek med å knipse slik at de to i bakgrunnen hadde forsvunnet bak ryggen til Marie.

*HHH*

::Haiman::
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu