''La lutte senegalaise'' - bryting i sand. Senegalesisk nasjonalsport.
Bildet inngår i albumet ''La lutte'' - Senegalesisk bryting.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger524
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292964} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anne Kari Berg K.
Hei,

sterkt bilde, dristig og annerledes komposisjon. Liker bildet - men lurer litt på hvordan det hadde vært om du ikke hadde beskåret så mye av de to ''kjemperne.''

Dette er også et bilde som jeg er spent på å eventuelt se i farger.

mvh Anne Kari
Avsluttet .
Fin energi som forsterkes av komposisjonen. Jeg synes også det kunne vært interessant å se det i farger. Bra!

-Andreas
Jon-Petter T.
Veldig spennende og utfordrende utsnitt synes jeg.

Det er en veldig nerve i bildet. Kamphanene er konsentrerte mot hverandre, noe betrakteren kan føle.

Det at utsnittet er så ''trangt'' og så mye av personene er utenfor bildekant får meg umiddelbart til å tenke at ''det skulle vært mer med''. Men jeg er sannelig ikke sikker, for da tror jeg effekten av den ladede situasjonen ville være borte.

J-P
Caroline M. S.
Spenstig beskjæring som jeg synes fungerer helt utmerket og gjør bildet mer spennende enn jeg tror det ville vært om mer var med. Slutter meg til Jon-Petters siste del av siste setning. :-)
Avsluttet .
Trodde først det var capoeira det var snakk om her... Uansett, her oser det testosteron, kampvilje, kun seier er godt nok...
Synes utsnitt er bra som det er, dristig ja, men noe annet ville forminsket effekten. Korningen gjør seg også synes jeg. Farger? Nei, tror ikke jeg vil se dette i farger... Bra dette!

Erik
Trygve A.
Her er det dramatikk så det holder !
Spenstig beskjæring som jeg synes fungerer perfekt.
Det hvite i øyet blir et blikkfang for meg, og gjør mye av bildet.

MVH ...Trygve
S. N.
Takk for overraskende mange kommentarer - var spent på om det ble for mye tomrom her. Fargeversjonen er ikke spesielt bra...Sanda er gulrødblass, og utgjør en dårlig kontrast til hudtonene, og kombinasjonen av kveldslys og lyskastere lager et grellt skjær som jeg ikke klarer å få vekk. Har bilder fra samme kveld, tidligere og seinere sånn at det ikke er blandingslys, som kanskje får lov å beholde fargen. Capoeira, ja. Det blir som en dans dette, også, to kjemper som sirkler rundt hverandre, kaster sand og distraherer hverandre, og plutselige utbrudd. Enig i at det hvite i øyet gjør mye for bildet. Silje
Arne S.
Det blir mye armer og bein. I positiv forstand. Linjer og utsnitt sitter som et skudd. I tillegg aner vi en smule dramatikk. Minus for opplettingsstøy i ansiktet.
Line Kristin W.
Dette vil jeg ha akkurat som det er, takk! :-)

Den rå kraften i muskelspill, positurer og øye(-blikket) blir konsentrert og forsterket gjennom røft kornet, s/h presentasjon.
Utsnittet er perfekt. De mange speilende trekantene utgjør en helhet som i seg selv tilfører bildet ytterligere dynamikk, - en slags underliggende ''geometrisk spenning''.

Den rennende sanden er et ''actionelement'' jeg ser for meg ørlite fremhevet vha. en dash selektiv USM (?)

Alt i alt, - rå-flott!

- Line :-)
Avsluttet .
Grafisk sett; veldig bra. Det gjør susen med uskarpheten. Stilig utsnitt også.
S. N.
Takk for tilbakemeldinger

AS - Støy i ansiktet, ja, ser det godt nå når jeg får det påpekt... Og det stemmer helt at det er oppletningen som er synderen... (samt noe ukritisk bruk av lokal oppskarping)
LKW - Originalen fungerte faktisk ikke i det hele tatt, situasjonen og testosteronmusklene til tross, fordi jeg i øyeblikkets hete tok bildet i breddeformat. Det var først med en nokså kraftig beskjæring linjene og trekantene kom frem som de skulle. Så målet for 2008 er satt: Å klare å velge rett utsnitt i fotograferingsøyeblikket. Den rennende sanden skal jeg gjøre et forsøk på å hente bedre frem.
BE - Takk! :)

Hilsen Silje
Fredrik E.
Blikk og dynamiske bevegelser som helt klart gjør dette bildet drivende godt.
Sanden som sklir av fingertuppene,,leken detalj.!
Opprettingsstøy nevnt som minus, enig der. Noe du sikkert allerede har fikset på :)
Fredrik
Ragnar W.
Flott utsnitt av en spennende situasjon.
Hånden med sanden trekker opp, men også den andre hånden på samme person. Den og blikket sier ''kom igjen, jeg er klar!''.
Bra fanget!

/Ragnar
S. N.
Takk for kommentarer, FE og RW.
Hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu