Steiner II: Mykt
Liker lyset på steinene, og skyggene de kaster i vannet.
Bildet inngår i albumet Fast og flytende - Steiner i vann
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293022} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar K.
Foretrekker dine myke former framfor de harde og kantete. Ble fint mot sort bakgrunn. Normalt liker jeg ikke at forografer lager kremfløte av vann. Men her ser jeg det mer som skyer slik vi av og til ser dem gjennom flyvinduer.
Jeg ser den bakerste stenen har fått vorter, men også de er runde i formen så da gjør det ikke noe - gir bare litt ekstra liv i bildet.

Roar
Rune S.
Meget fin komposisjon i svarthvitt. Enig i din vurdering. I tillegg liker jeg de fine teksturene i steinene. Tenker som Roar når det gjelder vannet. Meget bra!

Mvh
Rune S
Gunnar John C.
Stein er en herlig kilde til metaforer, og her synes jeg du har lyktes svært godt i å fange den mykheten som tittelen antyder. Vakre sensuelle kurver, abstrakt nok gjengitt til å gi antropomorfe assosiasjoner uten at det blir påtrengende.

Komposisjonen liker jeg veldig godt, tonene er rike, fra høylysene til den mørkeste skyggen. Jeg er heller ingen stor tilhenger av utvisket vann, men her blir resultatet en nøytral bakgrunn som uansett minner mer om tåke enn om vann, og det fungerer trolig bedre enn realistisk gjengitt vann ville gjort her. Resultatet er estetisk og følsomt, synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Brit M.
Enig med de andre her, dette blir også mer abstrakt enn natur, noe jeg syns er flott. Nydelig s/hv-behandling.

Brit
Tove H.
Nydelige myke former og myk fornemmelse av steinene. Vakkert lys og god komposisjon. Sansalig og flott bilde!
Hilsen Tove
Tom E.
Hei, og tusen takk for de fine og utdypende tilbakemeldingene! Slutter aldri å la meg fascinere over de alle de forskjellige formene stein kan anta, så det er veldig hyggelig å se at jeg kan få formidlet noe stemningene jeg finner i dem.

TomE
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette er kunst i mine auger, Tom,
du mestrer veldig bra disse vann-bildene dine,
bildet er veldig bra eksponert og steinene har fine former i kontrast mot det mjuke vatnet. Flott formidlet.

Mvh Inger Anne
Tom E.
Tusen takk for det Inger Anne!! Er som sagt veldig glad i disse møtene mellom vann og stein, og da er det hyggelig når det fungerer i bildene.

Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu