Grand Canyon
Tidlig morgen ved Grand Canyon, sett fra The South Rim
Bildet inngår i albumet Grand Canyon -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetHar endelig begynt å benytte meg av RAW. Synes bildet er OK, men det er et eller annet med fargene som jeg ikke er helt fornøyd med.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anders H.
Fargene her er flotte spør du meg. Fint bilde, komp er bra.
Steinulf L.
Jeg ser heller ingen feil ved fargene. Du har fått fin dybde i bildet og skyggene gir spåennende effekter.
Odd Tore S.
Storslått som det nesten må bli her.
Når det gjelder fargene, kan de godt være OK for det lyset du hadde.
Men skyggene er såpass lange at jeg ville forventet et mye mer gyldent skjær her, særlig med slike farger på fjellene. Det har i alle fall mange av mine gamle dias, som garantert ikke er fikset ut over valg av filmtype.
Men lyset forandrer seg voldsomt og raskt der.
Odd Tore
Avsluttet .
Pent bilde av fascinerende landskap. Du var heldig med lyset/været -alle himmelens engler slo lens på en gang da jeg var der :(
Ivar B.
Utrolig mektig! Jeg reagerer ikke på fargene her. Dyktig komponert med fine linjer i forgrunnen. Et herlig skue. Mvh Ivar.
Magne S.
Takk for hyggelige kommentarer. Grand Canyon et et fasinerende og vakkert skue. Jeg er vel egentlig fornøyd med fargene, men jeg er usikker på om de representerer virkeligheten hundre prosent. Som Odda Tore er inne på så er det kanskje nettopp det ''gyldne skjæret'' og mer varme farger som jeg savner?! Regner med at jeg blir flinkere til selve konverteringsprosessen etter hvert. Skal bli morsomt og lærerikt å legge ut flere bilder i alle fall.
Sigurd F.
Jeg liker at solen kommer så skeift på slik at det blir fine skygger.
Nytt reisemål!

Mvh
Sigurd
Knut Otto P.

Her har du fått til det du ikke fikk til med det andre med uværet over North Rim - et lys som viser dybden i landskapet. Og hvis du ikke liker fargene - gjør det om til S/H, lek deg med kontrasten og channelmixer til du får det du vil ha. Godt utgangspunkt for et dramatisk S/H bilde!
Magne S.
Takk for positiv tilbakemelding! Er enig i at dybden i dette bildet er mye bedre ja. Skal prøve meg på en versjon i S/H ved anledning!
Tone A.
Hei
Eit vakkert bilde frå Grand Canyon kor du har fått stor dybde med fjellformasjonane som gjentek seg bakover. Det virkar litt disig bakerst, kor sola ennå ikkje har nådd.
Flott komponert med fjellet i forgrunnen med mørke bruntonar mot dei meir lyse bruntonane bakover. Fjellet i forgrunnen har skarpe detaljar og er spesielt med desse formasjonane øverst i venstresida.
Lyset virkar litt kaldt og skuggane er lange men desse fjella er høge og det er langt ned til dalane.
Eg har sjølv fotografert der for 19år sidan med det var i kveldssol. Men pga høgdeskrekk så turde eg ikkje stå så langt utpå kanten.
Adgåande RAW, så kjenner eg meg igjen, pga at mange av bilda blir litt kjølige i fargetonane. Har du prøvd ulike innstillingar i white balanse når du startar bildebehandlinga i PS?
Eigentleg så er det nok å sjå på alle desse fjella, så du kunne kutta litt av himmelen. Ein gråtoneversjon hadde også blitt bra, kor kontrastane kom enda betre fram.
Eit vakkert bilde frå Grand Canyon med fine detaljar, og kor dei bakerste fjella mest blir som ein horisont.
:) Tone
Magne S.
Hei Tone!
Tusen takk for omfattende og hyggelig kritikk! Setter veldig pris på at noen tar seg tid! Skal som sagt prøve meg på noen nye versjoner og utsnitt! Forhåpentligvis har jeg blitt litt flinkere siden november, men det gjenstår jo å se? Tror også at det er mulig å få bildet noe skarpere.
Hilsen Magne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu