S/S ''AUNO''
Auno er pyntet til jul. Båten er en kjent og kjær nabo som er med på å lage trivsel og miljø for oss som bor i fjæresteinene i Vestnesbukta. Båten har en spennende og variert historie. Den er bygd i Hardanger, men har nesten hele sitt liv vært Trønder. Nå er den ekte Møring.
Jeg er fornøyd med bildet og liker fargenyansene selv om jeg sikkert får pepper for ett slikt klisjebilde. Det blir likevel mitt julekort til alle på galleriet. God jul folkens
Utstyr
  • nikon D 70
  • nikor 18-70 mm
  • Brennvidde34mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293111} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Monika Frisvold V.

Hei John

Herlig stemning dette...
nydelige farger og flotte siluetter av båt og landskap....lysmasten gjorde
mye i bildet... Er det denne båten som er på sunnmøre museum? Jeg mener den hadde tilhørighet på vestnes..... å var med i krigen ? eller er jeg på blåbærtur :)

Ha en fin førjulskveld...
mvh monika
ingebjørg fyrileiv g.

Hei igjen. Bildet har gode og kontrastfine fargetoner, men det kan bli en litt lite definert overgang fra båt til bakgrunn og brygge. Lysene kommer også fint fram og pynter opp, da spesielt refleksjonene i sjøen. Men pepper? Neida.

God jul til deg også, John !
vh ingebjørg
John H.

Hei
Takk for kommentarene. Enig med Ingebjørg at elementene flyter ihop. Men dette var forutsettningene jeg hadde. Prøvde fra flere vinkler men kom frem til dette. I jula skal jeg prøve ut nykameraet mitt. Med d 300 kan jeg ikke skylde på utstyret. Nå avhenger alt av fotografen, kreativiteten og inspirasjon. Har vært en uinspirerende høst med mye tungt vær og dårlig lys.

John
Anne-Lise S.

Liker spesielt godt masta som kommer så ekstra godt frem her, og julelysene. Interessant undertekst til motivet. Lys og farger på himmel og i sjø er flotte, og du spiller på lag med strukturen i vannet her. Synes det blir noe mye sammensmelting mellom båt og brygge slik at du mister en del av silhuetteringa pga. det, men absolutt herlig stemning over dette!

Ønsker deg en riktig flott juletid, og ser frem til enda flere foto-opplevelser fra deg, sett med dine øyne! :-)

Anne-Lise
John H.

Hei
Enig i det du også kommenterer Anne- Lise. Stemningen og fargetonene i himmelen samt speilingen blir vel beholdningen her. God jul til alle fra
John
Avsluttet .

Nydelige farger,flott lys,god stemning.
Men er enig med Anne-Lise om båten og brygga.
HilsenTone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu