Fint skal det være
Bildet i seg selv ble egentlig ganske pyton. Pakken manglet en toalettrull, og ble dermed noe uhåndterlig. Men pytt, pytt. Det er historien som gjør susen.
Bildet inngår i albumet Helt konge - For tiden har jeg den ære å kunne bruke en begrenset jubileumsutgave av en svensk type toalettpapir på jobb. Bare tanken på å kunne produsere noe så absurd har gitt meg mang en latter. Jeg kunne ikke la være å fotografere dette fornemme fenomenet fra vårt broderland i øst, og hva var vel mer naturlig enn å bringe produktet inn i passende omgivelser ved kongeboligen på Ledaal.
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Brennvidde9,3mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetLys, farge og kontrast er justert noe, og bildet er beskåret.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293131} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Trygve K.

Syns dette bildet absolutt fortjener oppmerksomhet. Selv uten den pussige historien syns jeg dette er et fornøyelig bilde, og et godt utradisjonellt bilde som kombinerer slike trivielle forbrukssymboler med et verdig miljø. Liker også komposisjonen godt. Gjentagelse av en rektangelform, også steinen nede i h. hjørne har litt den formen.

:> T
Odd Tore S.

Endelig har noen innsett behovet for at kongelige hoffrumpetørkere får standsmessig utstyr til sitt yrke.
Dette må ha vært et alvorlig savn i årtusener. Men to-lags papir må da være i spinkleste laget?
Dette må da være et stilleben?
Bakgrunn, toner og farger passer bra, men en kongelig krone hadde understreket alvoret mer. Kanskje du kunne lånt en og plassert den på rulleposen?
Odd Tore
Nina C. K.

Takk for til dels meget morsomme kommentarer, Trygve og Odd Tore. Ideen med å bringe en kongelig krone inn i bildet er brilliant. Jeg vet allerede hvordan jeg kunne tenke meg å presentere det hele på nytt. Skal bare hanke inn en krone først.
Følg med, følg med.
Tove H.

Fornøyelig bilde - god historie!
Hilsen Tove
Gunn W.

Hei Nina!
Som jeg sa igår....jeg venter på ''kronen på værket'', og igår fikk jeg jo se kronjuvelen! :-) Gleder meg til resultatet!
Ha en fortsatt GOD JUL!
Nina C. K.

Hehe, Gunn. Inntil videre har ''kronen på værket'' fått hedersplassen på badet, så jeg kan sole meg i glansen hver gang jeg har et ærend dit. Gleder meg til å gå tur med kameraet og prøve ut den nye ideen. Må bare få julen i boks først. Her er det som vanlig totalt kaos, men jeg pleier å komme i mål på ett eller annet uforklarlig vis.
John B.

Hei!
Jaja Nina, det skal vel være god jul i hekken også....
Siden det kommer fra vårt naboland, så har de sikkert forsket en del år på å få fram dette produktet, og det ender med at folk kaster resultatet i do. Verden er ikke helt go nei....
Ha en flott julefeiring, og kos deg med dine nærmeste.
John B.
Avsluttet .

Morsomt bilde fra deg igjen Nina:-)
jammen kan du kunsten å finne det rare og absurde rundt oss.
Nydelig dette.
Hilsen Tone!
Nina C. K.

Den nye planen tar sakte med sikkert form. Første nyttårsdag tar ordføreren i mot visitter på Ledaal. Da kan jeg gjøre nye forsøk på å forevige plastposen med det eminente toalettpapiret før det blir helt lyst. Den dagen regner jeg med at skoddene er åpnet ut mot parken og at bygningen er fullt opplyst i begge etasjer. Det blir et strålende bakteppe for kvasi-royale forgrunnsfigurer. Da gjenstår det bare å se om fotografen klarer å komme seg på beina i tide den dagen...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu