Månenatt i Sykkylven
Litt vinterstemning fra innerst i Sykkylvsfjorden
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger372
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Monika Frisvold V.

Hei
Nydelig utsnitt og flott stemning
Det er noen flekker på himmelen, men ellers
et godt bilde...med god dybde.

mvh monika
Jan Inge K.

Flott formidlet måneskinnsstemning...
Morten K.

Et flott bilde med god komposisjon og stemning. Kunne ønsket meg noe lysere de steinene i forgrunnen og litt mer på toppen til venstre.
Kjempefint lys og farge på isen i forgrunnen.
Ingunn S.

God jul til deg Reidar:-)

En nydelig nattbilde av Sykkylvsfjorden med det majestetiske Straumshornet ruvende i nattehimmelen. er forresten noen flekker like til hø for fjellet og over fjellryggen. Ellers en fin komposisjon med de store steinene i fjøra i forgrunnen, isflakene på fjorden og lysene som speiler seg så fint...og så de flotte fjellene da!

Hilsen Ingunn:)
Reidar N.

Takk for kommentarer. Burde sett flekkene og fjernet dei før utlegging. Enkel sak. Blir litt hastverkprega av og til. Ser at det også er ein liten refleks på forsida av steinane. Sjølv synes eg faktisk at dei mørke steinane bidrar positivt i komposisjonen, men dette blir smak og behag.

Reidar
Åsmund I.

Stemningsfullt og fint nattbilde. Fin komposisjon med bygda innerst, fjelltoppen godt plassert og isen langs land i forgrunnen. Kunne ønsket meg litt mer detaljer på steinene i forgrunnen, men det er ikke noe krav ;) Flekkene er nevnt, de kan jo lett fjernes, men de plager meg ikke nevneverdig. Liker godt skyen midt i bildet, den tilfører noe ekstra.

Mvh Åsmund
anders s.

herlig måneskinnsbilde reidar
kompen sitter som et skudd og det gjør stemninga også
anbefales uten tvil
ha en fin dag
mvh anders
Ann T.

Hei Reidar - et meget stemningsfullt nattbilde! Jeg liker de majestiske fjelltoppene, og lys fra byen som speiler seg på vannet/isen. Bra forgrunn med isflaker langs vann kanten og god interesse i de store steinene også. Bra!
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu