- Når julefreden senkar seg -
Når høgtidsdagane i jula er over og romjula kjem, synes eg at julefreden senkar seg i heimen.

Viss ein ikkje må ut for å bytta mange julegaver 3.juledag då. Nå kjem tida for rolege dagar der ein kan få nyta den julepynta stova med vakker julemusikk som tilbehør.


Dette bildet tok eg med lite lys i rommet ei natt, med unntak av juletretrelysa. Utanom har eg malt med lyset frå ei lommelykt på engelen som balanserte på greina.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon Macro Lens EF 100mm 1:2.8
  • Blenderf/5
  • Lukker10s
  • Nei
  • AnnetStativ og fjernutløysar
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Tone.

Du har så rett, så rett i det du beskriver der. I romjula er det tid og rom for ''latmannsliv'' - til å koble av og gjere ''ingenting'' - lese bøker, gå turar; kort sagt, me er i feriemodus:-)
Så eg kjenner meg godt igjenn, eg nyt også desse dagane med julepynta hus og freden senker seg i heimen.

Eg syns du har vore kreativ i opptakssituasjonen her, og bildet blei veldig bra med sine varme tonar og fin bruk av dof i forgrunnen her.
Det er eit vakkert motivvalg som du formidler veldig bra. Bildet har også eit sakralt preg over seg.

Romjulshelsing frå
Inger Anne:)
Tove H.

Koselig bilde og tekst! Riktig god romjul til deg!
Hilsen Tove
Odd E. k.

God jul Tone!

Et nydelig julemotiv du har fått til, der engelen er med på å skape en flott stemning sammen med juletrekulene og juletreet. Minner noe om en svunnen tid, da fargene er gylne og varme og indikerer en flott julestemning i huset. Imponert over lykteføringen, noe du har lykkes meget godt med i sene nattetimer.
Da er det bare å lene seg godt tilbake og bla gjennom albummet på jakt etter flotte motiver fra et år som nesten er omme.

God jul og Godt Nyttår Tone!

Mvh

Odd E.
Hilda Hol E.

Hei Tone.

Et nydelig, varmt, fredfullt og oppfinsomt julemotiv du her presenterer for oss.
Er imponert over det varme lyset som du på en særdeles kreativ måte har fått fram ved hjelp av julelysa og ei lommelykt.

mvh Hilda.
Bent R.

Veldig bra!
Synes både lyssetting og fokus er svært så vellykket her. Bildet utstråler både ro og nostalgisk stemning. Teksten syenss jeg egentlig er litt forstyrrende, for bildet har alle elementer som trengs, og taler for seg selv.

Mvh
bent
Tone A.

Takk for alle kommentarar og gilde tilbakemeldingar. Desse englane samlar eg på i ulike storleikar og med ulike uttrykk. Denne engelen verkeleg nyt jula og slappar av.
Me har bygd på inngangspartiet i haust og det vart mest heilt ferdig til jul, men siste par vekene vart det iskaldt med opne dører og mykje støv inne i huset også. Resultat: nå har eg fatt influensasymptom og må ta det med ro i resten av ferien.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu