pitoresk
Detalj fra bakgatene i Feragudo.
Sterke kontraster. Litt av et nyrestaurert hus skimtes i høyre bildekant...
Bildet inngår i albumet Portugal - 18/12 07 - 3/1 08
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-28 01:26:41
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 40d
  • Canon EF 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
yngve f.

Bra bilde.
Fargerikt.
Titteln ''Groteskt'' slo mæ.... ;-)

yf
Avsluttet .

Jeg liker bildet meget godt. Spesiellt huset. Fargene og kontrasten det skaper var behagelig. Planten til venstre får det til å virke beboelig. Det gir mulgiheten til å la fantastien leke seg med hvem som faktisk bor der. Litt kjedelig at det oppussede huset er ved siden av, men det er jo slik verden ser ut og ikke noe å gjøre med :)
Jani F.

Hei Kåre! I fargeversjonen syns eg det nyrestaurerte huset var ein spanande kontrast som absolutt høyrer med og den grøne planta balanserte bilete på ein god måte. I s/h versjonen syns eg derimot at du burde kutte bort den nye delen og planta, då desse ikkje har noko misjon lenger i denne versjonen etter mi meining. Likte spes fargeversjonen godt:)
Mvh Jani
Nina C. K.

Det er litt av et bilde du har tatt her, Kåre. Jeg liker absolutt fargeversjonen best. Den robuste kaktusen til høyre står godt i stil med de rustikke overflatene på den nedslitte bygningen, forgrunnen og de ujevne gatesteinene. I og med at du har tatt med et glimt av det nyrestaurerte huset, får det meg til å tenke på eventyret om ''Den stygge andungen''. Hilsen Nina
Marcus B.

Oj, det var ett av de mest slitna hus jag sett. Trots det ser det ändå inte skräckinjagade ut, utan nästan lite charmigt. Jag gillar verkligen den här bilden med alla mustiga färger. Absolut v1 för mig, i v2 försvinner mycket av charmen. Jag gillar också att kaktusen matchar mot väggen och även balanserar bilden. Snyggt!

Mvh
/Marcus
john-arne w.


dette har jeg stor sans for, (men det regner jeg med du vet). ett fargerikt og spesielt miljø du har fått til her. bare se på det ''utsnittet'' med de 2 vinduene og døra...trappa som ser ut som den bare rett og slett er hogd rett ut utifra muren. fargene på murveggen, skikkelig fargerikt. her likte jeg versjon #1 best. synes absolutt dette gjør seg i farger. også den ''rene'' veggen og kaktusen til høyre. kansje du burde ha hatt litt mere av den veggen med? kansje litt mere forgrunn, der overgangen ifra brusteinene til den ''fine'' trappa kom litt mere fram.

grattis med nok ett spesielt og godt bilde...


hilsen john...
Ellenore A.

Liker godt at den lyse ''perfekte'' veggen på høyresiden er beholdt og skaper kontrast til den gamle fargerike. shittøft! ville kanskje senket kontrasten ørlite. men liker det:) nr 15.
kåre l.

Tusen takk for kommentarer og innspill :)
Detaljbilder herfra vil muligens komme etterhvert...
c'',)
Anne-Lise S.

Dette likte jeg, Kåre! Elde og forfall kan være utrolig spennende, og et paradis for en fotograf! Kontrastene er slående, og kaktusen er en viktig detalj. Den overlever uansett tidens tann... Gode farger som fremhever det slitne uttrykket, og du har et hav av detaljer med i murveggene som hver er en studie for seg!

Anne-Lise
kåre l.

Takker Anne-Lise :)
Hyggelig med tilbakemeldig på 'eldre' bilder.
Spesielt når de er gode c'',)
Wiggo T.

Veldig bra! Fargevesjonen ble definitivt best etter min mening.

mvh
Wiggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu