Flatt med litt fart !
Bildet inngår i albumet flatcoated retriever -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
John H.
Hei Ann- Olaug
Meget bra hundeportrett. Prikken over i-en her er den grøne dingsen i kjeften og den varme bakgrunnen som tek i seg fargane i augene på bikja.
John
Ann-Olaug T.
Hei John
Takker for kommentaren, det blir mykje hundebilde frå meg, men det er det eg vil bli god på, og eg trivast særdeles bra med det.
Jakten etter det perfekte bilde held fram..
Ønskjer deg Godt Nytt Fotoår 2008
Mvh Ann-Olaug
Stig B.
Du har teknisk gode bilder av hunden din Ann-Olaug, med flott skarphet på øyne og god eksponering av den fine pelsen. Det er ikke lett å få til begge disse på noe som kommer mot deg i full fart, det har jeg prøvd mye selv uten å lykkes spesielt godt (vil ha tips fra deg der når vi treffes igjen :-) ).

Vil utfordre deg litt nå til å kanskje ta bilder med lengre lukkertider, med bevegelser og panoreringer som viser hvor aktive disse hundene er, og hvilken fart de kan ha i kroppen.

Mvh Stig
Ann-Olaug T.
Hei Stig, og takk for kommentaren. Fotogen hund er nokk litt av nøkkelen, Arwen er utruleg glad i kamera. Tips kan du så klart få…

Det med bevegelsar og panoreringer har eg prøvd, men blir ikkje fortruleg med resultata, det må derfor meir øving til, kanskje har eg teknikken ein gong i framtida.
Mvh Ann-Olaug
Frode H.
Et flott action- bilde av en flott hund!

Skarpt, detaljrikt og med en perfekt eksponering. Det at du har ''gått ned'' på hundens nivå, gjør bildet enda mer levende. Dybdeskarpheten er optimal for denne type bilde, stjeler ingen oppmerksomhet bort fra hovedmotivet. Fargen på omgivelsene gjør også sitt til at hunden fremheves, fin kontrast. Flott lys.

Mvh
Frode
Ann-Olaug T.
Hei Frode.
Takk, takk for kommentaren… må innrømme at eg liker dette bilde sjølv også. Har eit eksemplar der eg har clonet bort rusket + strået som står ut frå dymmien, men faller tilbake på dette litt ruskete originale.
Mvh Ann-Olaug
Kjell Ivar Ø.
Dette skal du vere fornøyd med. Skarpt og en behageleg bakgrunn
blikket til hunden du her får frem berer mye av bildet. Flott dette.
Mvh Kjell Ivar
Ann-Olaug T.
Hei Kjell Ivar
Takk for kommentaren, det er alltid moro når resultatet blir brukbart, godt lys og fine haustfargar er nøkkelen bak dette bilde.
Mvh Ann-Olaug
Ketil K.
Som portrett er dette helt ok, teknisk bra. Men som foto ellers savnes noe i bilde, uttrykk, fotogen handling osv.
Ann-Olaug T.
Hei Kjetil
Takk for kommentaren, einig.. bilde er bra teknisk, bra lys, og tett på, og eg liker det, men som du seier er det ikkje noko stort bilde sånt fotomessig
Mvh Ann-Olaug
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu