Backyard in Bayoux
På vei til Point Du Hoc var jeg innom den lille landsbyen Bayoux, og der forvillet jeg meg inn i denne vare bakgården.
:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-21 16:51:59
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 1D mark II
  • Canon EF 17-40
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger705
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294427} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Morten K.

Vakkert og stemnignsfult. Kjempebra hvordan den opplyste veggen står i forhold til det hvite, brusende vannet. Mange interesseområder å velge mellom, uten at de utkonkurrerer hverandre -godt gjort.
Avsluttet .

Meget, meget pent bilde! Som allerede nevnt er det mange lovende motiver her. Speilingen i vannet av broen er veldig pen og det er vel det jeg legger merke til først.

Godt gjort!

Hilsen Øyvind
Anders M.

Knallstilig bilde.
Flotte farger og det utbrente i elva dramatiserer det hele. Lyset i bildet er jo magisk. Et nydelig motiv særdeles godt presentert!
Mvh_AM_
Alan Thomas Duncan W.

Joakim,,,,

- Knall bra

Med korte ord meget bra capture
Keep up the stunning work
Best regards;
Alan :)
Ivar G.

Utrolig kult ja! Veilig flotte og kraftige farger på alle overflater. Savner litt bekrivelse av teknikken her, har du gjort noe spesielt for å få det sånn?
Chris J.

Kort og godt kjempebra. Jeg vil også gjerne vite litt om teknikken.

Mvh Chris
Ulf G.

Kjempefint bilde.
Anders S.

Lysaet kombinert med eksponeringstiden her gir et veldig fint preg. Syns det nesten ser ut som en tegning eller et maleri.

Hvis jeg skal være pirkete syns jeg kanskje det er litt irriterende at kantene på sidene ikke er rette, og muligens litt mer av himmelen skulle vært med over pipa. Men det er bare små detaljer. Ellers er fantastisk bilde!
Joakim R.

Takk for kommentarer alle sammen!

Ivar lurte på teknikken jeg har brukt, så jeg skal forklare kort:

3 bilder lagt sammen med ulik eksponering, og deretter hentet inn det beste fra hvert enkelt. Fikk ikke helt den eksponeringen jeg ville på vannet da det var for mye lys til at eksponeringstiden kunne bli lengre, men det ble greit. Lag inn lys i lykta på veggen og lysnet opp bakken under. Ville gi inntrykk av at bildet er tatt akkurat i det solen står opp mens det enda er mørkt i bakgatene, selv om det egentlig er tatt rundt kl 12 på formiddagen. Jobbet en del med skyggepartiene, men ser i etterkant at jeg ikke har vært så nøye som jeg burde.

Anders: Jeg tenkte på det samme som deg, men kom vel fram til at jeg ikke syntes det hadde så mye å si om bildet ikke var helt rett. Mange av husene i denne byen var langt fra rette, så jeg synes det passet litt. Mer himmel kunne også funket, men det er ikke så greit å få med på 17mm;)

Mvh JR
Monica J.

Hei Joakim.
Nyyyyyydelig! Kjempeflott lys, speilinger og stemning. Selv om bildet er ''tuklet'' noe med i etterkant, syns jeg dette bildet fortjener en anbefaling. Likte dette veldig godt!
Mvh Monica
Avsluttet .

Utrolig vakkert bilde.
Tove H.

Stemningsfullt og vakkert!
Hilsen Tove
Oda H.

Godt sett, godt komponert, godt eksponert og fine fargar. Det einaste eg har å utsette på er dei skeive linjene som allereie er omtala. Det er ein bagatell, men det er dei detaljane som kan løfte det allereie bra bildet endå eit hakk opp!

Oda :)
Stephane P.

Funny because I saw the same pix in the contest. Thought the contest was supposed to be anonimous. No offense though, because you are not the only one doing this, but I guess you are making sure your friends will spot it in the contest and vote for you. Wouldn't be more interesting to see why you won or did not after the facts? Sure is a nice picture, but the only thing I would ''complain'' about is the halo around the street lamp on the right. Does not look natural. Looks more like you tried to fic some long exposure issue that is not solvable anyway... More contrast on the wall to the right would also be more beneficial for texture.
Joakim R.

Hi Stephane!

As far as I know there is not any restrictions on using previously published pictures. I did not send this picture in to the contest because I knew it would get votes from friends. I sent it in because I think it`s nice. I don`t care for votes submitted just for the sake of helping a friend out. I`ve told this to the few friends I have here on foto.no, and I trust they vote for the one they like best. How else can I get an idea of weather or not my pictures really are good. Regarding the photo, I do agree about the contrast. This is changed a bit in the contest version. Forgot to convert to profile, so it looks different then what I intended. The light on the other hand is just an added lens flare, and is done on purpose. I`m not always going for a completly ''natural'' look.

Cheers JR
Thomas B.

FANTASTISK FINT :O
Fint lys , Fine kontraster, bra skarphet... føler meg i min lille eventyr verden når jeg ser dette bilde

*SKRYTEPÅ*

mvh
Thomas
Joakim R.

Takk Thomas, koselig å høre. Eventyrverden er vel noe av deg jeg prøvde å skape også, så bra du følte det!!

Mvh JR
Kristine H.

Flott motiv, flotte farger og elsker den lille elva!
To små ting som kunne gjort bildet bedre etter mitt øye er som allerede nevnt, å rette opp kantene litt! Det andre som ødelegger litt er det utbrente huset i midten. Ellers i bildet får man følelser av mystikken rundt solnedgang, men så ser man det utbrente huset og stemninga blir litt borte for min del =)
Ellers et absolutt blinkskkudd!

mvh,
Kristine Hellemo
Joakim R.

Jeg får ta en liten runde i PS igjen og se om jeg får rettet på disse tingene. Bildet er tatt midt på lyse dagen, og sola sto rett på den veggen der, så var ikke så mye jeg fikk gjort med det. Samtidig trengte jeg en lang eksponering på vannet, og det ble så som så. La sammen de tre eksponeringene jeg hadde, men burde nok hatt en til for den veggen. Takk for ditt innspill:)

Mvh JR

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu