En gammel bro et sted i Goa
Her legges stadig inn flotte vinterbilder. Siden jeg befinner meg i Goa i India for vinteren kliner jeg like godt til med et anderledes landskap. Den gamle broa er fortsatt i bruk, men for det meste bare av tohjulinger og fotgjengere. Bildet er tatt fra den nye broa. Hvis noen får inntrykk av at broa skråner oppover mot høyre så gjør den faktisk det i virkeligheten også.
Jeg anbefaler å se bildet på fullskjerm og sort bakgrunn.
Fornøyd
Utstyr
  • Canon 300D
  • Canon 28-300 med stabilator.
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet tatt for frihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294472} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ulf G.

Jeg synes bildet var bra. Ville kanskje selv ha valgt litt mer farger men alt i alt ett fint bilde.
Benjamin K.

Overskarpt og enig med Ulf ang mer fager. Ganske fint bilde ellers.
Vegard L.

Interessant bilde. Flere detaljer å studere; spesielt hytten, kanoene og brua. Litt for mye oppskarpet men et severdig bilde er det.
God nytt år!
Mvh Vegard
anders s.

dette er jo som tatt ut fra et eventyr roar
fint utsnitt også
brua var virkelig en severdighet
skulle gjerne ha vert her.
ha et riktig godt nytt fotoår
mvh anders
Geir F.

En verdig avrunding av året, hvis du ikke rekker enda et før 2008.
Takk for følget og mange ínspirerende bilder og kommentarer i året som er gått.
-fløde-
Svein Erik N.

Syntes bilde gir en virkelig ro. Jeg liker fargene i bilde. Skulle ville ta en titt i den hytta nede til høyre. Liker den mørke mystikken du har fått over den.
MVH
SEN
Roar K.

Ulf Greger:
Mer farger her hadde nok blitt feil. Jeg har kokospalmer rett utenfor min egen balkong da eiendommen jeg bor på huser noe sånt som 40 kokospalmer så jeg har sammenlikningsgrunnlag.
Nå er dette bildet tatt i slutten av april og da nærmer vi oss den varmeste tia i Goa. Tropelyset er så sterkt at man kan kalle det bortimot fotografens værste fiende så her måtte jeg drastisk ned med lyset. Det kan kanskje ha gjort ørlite med fargene, men ikke vesentlig.
Takker så mye for kommentar.

Benjamin Korousic:
Hva skjerpings angår så ligger det nok på grensa - ja.
Takker for kommentar.

Vegard Lødøen:
Hva hytta gjelder så har jeg ikke vært nede der sjøl. Kanoer som dette - ja, enda smalere, nærmest uthulte trestammer er jeg ute i flere ganger i løpet av oppholdet her borte. Vi blir da padlet inn i backwaterområder ved høyvann på jakt etter fugl. Da sier det seg selv at det må bli frihånd. Det er som på vanlig jakt med børse når en fugl flyr opp. Man bare kaster opp kamera og bruker den korte tiden man har til rådighet. Da må automatikken klaffe, ikke tid til å skru. Mye bom, men moro er det.
Takker for kommentar.

anders selland:
Det går charterturer hit hver 14. dag. Jeg kan love deg fugl på hver tur hvis du blir med meg ut på turer fra januar og utover, muligens saltvannskrokodiller på opptil 4,5 meter også. Har beskrevet noe over her. Jeg er ingen ekspert, men jeg liker det og koser meg. Har ikke lagt ut på portfolio her enda, men hvis du går til http://pbase.com/kneppen så ligger det en serie med fugl der så du kan se utvalget.
Takker for kommentar.

Geir Fløde:
Jeg skal slenge ut en aldri så liten pang på sight nå, men det har nok liten fotoverdi.
Da takker også jeg for i år og så møtes vi med nytt årstall.
Takker for kommentar.

Svein Erik Nykaas:
Jeg har ikke vært der ned sjøl som sagt så jeg vet ikke hva det er. Men når jeg ser kanoene så tipper jeg fiskeredskap for disse folka fisker nemlig fra slike kanoer selv der hvor det finnes saltvannskrokodiller på opptil 4,5 meter som går under betegnelsen Indian Mugger.
Takker for kommentar.

Roar


Avsluttet .

Hei Roar.

Fine farger og bra komp. fra en annerledes verden.

Hallo fra Eivind.
Tove H.

Herlig Goa-bilde i flott tropelys! Skulle gjerne tatt meg en tur om anledningen bød seg. Ha et godt nytt åt, Roar!
Hilsen Tove
Thorbjørn R.

Flott miljøskildring fra eksotiske strøk. Fint med kanoene og hytta til høyre.

Mvh Thorbjørn
Roar K.

Eivind M. Jacobsen:
Takker så mye for kommentar

Tove Heggø:
Har du tid og anledning så går det charterturer hit. Trenger du guide så tar jeg gjerne gratisjobben. Ønsker deg et nytt godt fotoår.

Thorbjørn Haagensen:
Takker så mye for en hyggelig kommentar.

Roar
Yngve Sem P.

Hei !
Dette er et bilde som gir meg reiselysten tilbake, og gamle minner strømmer på fra Goa. Brua er gjenkjennende og jeg merker varmen og lukta i bildet ditt. Noe overdreven oppskarping.
Bra at noe av miljøet rundt er tatt med, men jeg synes utsnittet blir noe trangt ved hytta til høyre, et bittelitt større utsnitt hadde vært fint.
Flott motiv !
Anita M. S.

Hei!
Et koselig bilde fra et spennende sted! Mange små detaljer som kommer fram når man studerer det litt. Jeg synes ikke det behøver mer farger, for du får det fram slik det er og det er slik jeg vil se det. Jeg misunner deg virkelig som har muligheten til å oppleve dette stedet. Du har iallefall gitt meg et nytt reisemål. :+)
Mvh Anita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu