Fra Dovrebanen
Utstyr
  • Engangskamera kjøpt på Rimi (25 kr!!!)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetScmecka engangkameaet opp mot ruta inni toget, kikka inn i søkern og trykka ned knappen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Theodor W.

Deilig! Ah, mine flate øyne! Det er godt med de store feltene øverst og nederst; skyen og fjellet. Skyen er som et Janusansikt, vet ikke riktig om den skal være lys eller mørk - den er begge.

Fjellets mørke forløpninger kulminerer i det mørke feltet som deler bildet - tilsynelatende! For så er det en kolle med sollys på! Håp, eller et Soria Moria (jfr. Kittelsens maleri)?

Den hvite skyen bakerst hviler godt i seg selv, noe som er understreket av det sterke, symmetriske senter-komposisjonen.

Gratulerer! Måtte du ta Dovrebanen mange ganger.
Avsluttet .

Fin ramme.
Karoline H.

Oj, dette likte jeg. Likte lyset, fargene, landskapet og skyene.
Jørgen L.

Dette var et fett bilde! Vanskelig å tro
at det er tatt med engangskamera, men det beviser
jo nok en gang at så lenge det er lys er det håp.
Avsluttet .

Jo et kult '70-talls bilde (mht. fargene), men det vi ikke vet er hva som er gjort med bildet fra etter at knappen ble trykket ned. Hvordan erfremkallingen gjort og ikke minst hva er gjort med papirbildet til det kom digitalt her på .NO...?

8)
Martin P.

Tor-Ståle: Etter at jeg trykket ned knappen på engangskameraet, leverte jeg hele schiten hos Schrøder. Og en time senere kunne jeg hente bildene og da schmocka jeg dette bildet inn i scanneren min og lagra, og så gikk jeg inn på dotfotono og lastet opp. Så det så ;-)
Avsluttet .

Vell, dersom du ''schmocka'' bildet inn i scanneren din regner jeg med at det ikke kom ut i andre enden slik det foreligger her; 76Kb og 398X600px.

''Noe'' må du ha gjort med bildet mellom du hentet ''schiten'' hos Schrøder, ''schmocka'' ''schiten'' i scanneren og lasta opp bildet på ''dotfotono''...

...Så det så 8)
Avsluttet .

Man kan jo selv velge oppløsning og filstørrelse når man scanner et bilde, så hvorfor ikke ?

ML
Martin P.

OK, OK, OK, detektiv. Jeg må innrømme at jeg forminsket bildet noe i etterkant slik at det kom inn under max-grensa til foto.no (som er en høyde på 600 px). Pokker, tatt på fersken igjen ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu