15:56
Hei igjen! Dette er det første av 4 i en serie som jeg naturlig har kalt solnedgang. Bildene er tatt en og samme dag i løpet av en halv time... Er det noe som fasienerer så er det fargene som kommer ved solnedgang. Kommentarer mottas med takk! c'',)
Bildet inngår i albumet Solnedgang - Her er en liten serie av en solnedgang på Kjøvangen 14. desember 2001 som jeg syns kom godt ut i farger. Bildene er kuttet etter beste evne, men jeg tar mer enn gjerne imot tips til anderledes skjæring c'',)
Utstyr
  • Canon IXUS V
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Øyvind R.

Det du absolutt bør gjøre med dette bildet er å rette det opp slik at vannet ikke renner ut :)
Horisonten er aaaalt for skeiv...

Bortsett fra horisonten og det at du har brukt litt vel hard komprimering er bildet MEGET flott å se på. Fin komposisjon. Rett og slett et meget dekorativt bilde. Bare litt synd med den dingsen i forgrunn ved høyre bildekant, hva det nå enn er for noe :)


Hilsen Øyvind
Linda S.

Hei Øyvind! Takker for kommentar! Må innrømme at jeg ikke la merke til at det var skeivt, men ser det nå.. takk. Men: ''dingsen i forgrunn av høyre bildekant''? - tipper du mener brygga jeg. Ikke mye jeg kan gjøre med i grunn. Brygga går ut i en ''omvendt L'' :)

Linda
Øyvind R.

Ooops.. Jeg mente venstre bildekant :) Brygga er fin den. Men den dingsen helt til venstre i bildet sto litt i veien for berget. Men det har egentlig ikke noe å si, bare småpirk :) Hvis kameraet hadde vært 30cm høyere opp, hadde den ''forsvunnet'' i siluetten til berget..

På tide jeg lærer forskjellen mellom høyre og venstre :)


Hilsen Øyvind
Avsluttet .

Ta for deg horisonten, da ser du at bildet burde rettes litt opp. Heller litt for mye mot venstre.
Bildet var VELDIG bra og var virkelig stemngsfult. Er nesten så en skjermer øynene mot den kraftige solen :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu