Den stygge ''andungen'' !!!
Fotograf
Utstyr
  • Sony, DSC-F707
  • Carl Zeiss
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rita J.

Hei!
Synes blomsten blir for midtstillt og bildet for blasst. Bildet hadde nok trengt litt usm!
Stygg andunge eller ei. Jeg synes dette var grusomt kjedelig!

sorry!

Mvh

Rita:-)
Siv E.

Hei Rita..Var vel ikke så veldig opptatt av at bildet skulle være så veldig bra slik sett, men det er ett av mine første makro bilder og syntes selv at blomsten ble klar og kom godt frem. Men når jeg kommer litt mere inn i makro fotografering skal jeg nok se litt mere på selve bildet:-) Men takk for kommentar:-) Siv
Rita J.

Jeg beklager hvis jeg var litt for ''hard''! Har ikke tatt et eneste makrobilde selv, så min erfaring derfra er derfor ingen erfaring:-)

mvh

Rita
Povl Kjeld H.

Hej Siv.

Jeg synes du virkelig har fat i det rigtige, men al begyndelse er svær, jeg ville beskærer billedet en del i toppen, lidt mere skarphed ville også være med til at gøre dit billede flot.
Den uskarpe baggrund er i top. Prøv igen.
mvh - povl
Øyvind R.

Her ville jeg enten ha fått et lavere (hvis det var mulig) eller høyere plassering av kameraet med en slik vinkel at bildet ikke ville få en delt bakgrunn sånn som det du har fått. Det forstyrrer en god del. Du kunne f eks. valgt gresset som bakgrunn og brukt svak blits for å framheve forgrunnen... bare et tips :-)


Hilsen Øyvind
Marius J.

Enig med Øyvind, tror spesielt en lavere kameravinkel hadde vært å foretrekke, uansett så ville en renere bakgrunn fremhevet motivet. Er i startgropen på makro selv så jeg vet at dette er vanskelig (har også et bilde av samme blomst ute her). Stå på videre og med det samme du er i gang så ville jeg sett litt på siden til Carsten Arnholm http://home.online.no/~carnholm/ angående USM og visning på skjerm !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu