SVANE I BLÅTIMEN
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_296799} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
anders s.
ja dette her ble et flott og annerledes svanebilde
mulig jeg ville ha beskjært vekk litt i toppen for å få fjerna det mørke oppe i venstre bildekant.
men utnsittet funker meget bra sånn som det er også
herlige blåtoner
ha en god helg
mvh anders
Kristin S.
Nydelig svanebilde. Hærlig vannsprut og nydelige blåtoner. Kanskje kutte litt øverst? Synes den mørke flekken øvers til venstre forstyrrer litt, bilde blir renere uten den etter min mening:)

Mvh Kristin
Avsluttet .
God kveld Robin,

Stilig bilde av svaneflukt. Oser av fart og spenning.

mvh
Tommy
Chris Eric B.
dette var bra.. her er det fart og spennende bevegelser. fin komp og fin blåfarge:)

Vh Chris E
Petter Runde B.
Hei Robin! Meget flott. Likte fargene, lyset og ''farten'' i bildet. Enig i at det kanskje skulle vert tatt litt øverst, men mulig at bildet hadde blitt litt trangt? Keep up the good work!!
Mvh Petter!!!
Aleksander M.
Hei Robin!
Fint å se nye og eksperimentelle bilder som dette. Synes ikke du treffer helt, men du er godt på vei. Personlig ville jeg kanskje hatt litt raskere lukkertid får å få vannspruten litt tydeligere. Ellers pent panorert, men er nok enig i at du kan kutte litt i overkant. Etter min mening ørlite gran i underkant også.

Mvh Aleksander
www.almyfoto.com
ketil o.
Hei Robin!
Dette er jo en kritikkside:) Må vel da være så ærlig å si at dette ikke er noen innertier i mine øyne. Motivet er fint,det samme er fargene,samt bevegelsene i bildet. Komposisjonen er upåkladelig. Men hadde nok foretrukket et skarpt fokuspunkt på fuglen,da fortrinnsvis hodet. Mulig en smaksak,hva vet vel jeg.
Uansett må jeg få si at dine bilder både her på forumet,samt villmarksliv+årets villmarkslivskalender virker svært motiverende på en reinspikka amatør som jeg. Har lovet min kjære far og kontakte deg for bestilling av bildet av revungene i kalenderen,så tar kontakt med deg i løpet av uken.
Mvh:
ketil
Per Einar G.
God kveld!

Syntes dette fungerer flott som veggpryd i et hvilket som helst hjem. Her er fart, spenning, og vakre farger.
Dette var vel heller ikke ment som noe arts-dokumentasjon tenker jeg, de ser vi nok av her inne på dotten, så dette var et frisk pust som jeg likte.

Per E.
Per Einar G.
Glemte kuttforslaget;

Ca 2 cm fra topp

Unni F.
Dette var flott! Fargene var spesielle, i overkant blåfarget, men gir inntrykk av vinter og kulde. Fuglen i lav flukt med vannspruten bak seg sitter som et skudd. Vellykket bruk av panorering, og fint tilpasset lukkertid så det uskarpe elementet blir akkurat passe synes jeg. Om bildet trenger noe kutt, mener jeg det er i overkanten og ikke nederst.
Hilsen Unni
Robin J.
Takk for fine kommentarer. Er vel enig i at dette ikke er fulltreff. Skulle gjerne hatt hodet skarpt. Det var så sent på dagen at jeg tror lukkertiden var 1/10 sek eller deromkring. Egentlig perfekt for panorering men så var det jo det med å treffe:)
Til KO: Takk for hyggelig kommentar. Bare ta kontakt du. Mvh RJ
frank ove v.
Fin svaneflukt. Fine farger. Enig med de som vil kutte litt i overkant.
Knut Børge S.
Hei Robin!

Meget flott bilde av sangsvanen i flukt, stemningsfull og fin eksponering med herlige fargetoner. Bra!

mvh KBS
Ivar B.
Fullstendig innertier er det kanskje ikke, men heller ikke langt i fra. Kutt i toppen støttes. Hodet kunne idielt sett vært skarpere, men ikke lett med slike lukkertider. Fin vannsprut og speiling. Mvh Ivar.
Steinulf L.
Vakkert og annerledes. Fint bilde.
Kjell Sigurd S.
Dette likte jeg Robin. Støtter kutt i toppen. Ut over det så har du en fin blåtone i bildet og en perfekt balanse. Liker vannspruten og fartsfølelsen som lages av uskarpheten. Meget bra.

Kjell S
Ketil K.
Synes ikke det gjør noe at hodet ikke er helt skarpt, fordi det understøtter at fuglen er i bevegelse. Resten av bildet er også såpass drømmende og panorert at det ikke skulle ha betydning. Vannspruten bak er flott!

Ville derimot jobbet ganske mye med det positive og negative rommet i bildet. Du bør eksperimentere med å mørkne bakgrunnen, øke kontrasten på vannet etc. og se hva som gir det mest vellykkede resultatet. Slik bildet nå fremstår kan det synes noe flatt, og ensformig i flatene.
Bodil Kristine F.
Flott svanebilde. Liker bevegelsen som kommer fram, linjene i vingen og spesielt at disse l gjentar seg i vannet bak - omvendt. Mer kontrast på fuglen og forgrunnen synes jeg ikke trengs. Bakgrunnen er jeg mer usikker på.

Mvh Bo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu