Av is er du kommet.....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger426
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_296898} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Wenche J.

Hei Fred
Du har lagt ut utrolig mange flotte naturbilder og dette er fantastisk vakkert med alle blåtonene og med restene av sommeren som stikker opp av isen. Dette gikk rett hjem hos meg:):):) Anbefales.
Mvh Wenche
Fred S.

Takk Wenche, for både kommentar og anbefaling.

vh fred
Roar K.

Bra komp. og fine blå toner. Jeg tror kanskje jeg ville forsøkt en bluring på bakgrunnen da jeg synes det som kommer fram der virker litt forstyrrende.
Jeg ville heller hatt en jevn farge der slik det er oppe til høyre i bildet.

Roar
anders s.

flott bilde med herlige blåtoner
likte dette godt
mvh anders
Tove H.

Dette bildet likte jeg godt! Flott komposisjon og nydelige blåtoner. Fin plassering av ''livets forgjengelighet'' stikkende opp av isen. Liker de loddrette stripene på himmelen, de skaper liv i bildet - alt er ikke dødt, bare på vent... Støtter anbefaling!
:-) Tove
Henriette E.

Fint bilde.
Likte godt de blåtonene :-)

-Henriette-
Espen A. I.

Nydelige blåtoner i bildet ditt. Flott komponert, et enkelt og fint bilde.

-EAI
Håvard S.

Herlig islandskap med noen planter som har funnet vegen gjennom den tett isen.
Gode fargetoner og en flott komposisjon.

Mvh. HåvardS
Fred S.

Takk for fine kommentarer. Er gjerne med på at bakgrunnen kunne ha gjort seg bra i mer blurret utgave. Det øverste er forresten ikke himmelen, men ei elv, og de mørkere skyggene der er speilinger.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg legger merke til at det er flere her som liker fargetonene i bildet, mens jeg synes at det er alt for mye cyan.. kanskje det er skjermen min det er noe i veien med. Selve motivet og komposisjonen er fungerende med god linjeføring, og ellers en fin inndeling. ...Av is skal du bli? Jeg fikk nok ikke den store opplevelsen av dette. Kanskje på grunn av tonene. Sier meg forøvrig enig om bakgrunnen.

vh ingebjørg
Fred S.

Kona har nettopp sett på bildet, Ingebjørg, og hun har samme oppfatning som deg (før din kommentar kom). ...og jentene bør en jo høre etter, ellers.... Men ja, jeg er nok enig, litt i meste laget her, selv om jeg innledningvis likte blåfargen.
Det ble forresten en del blå bilder denne dagen, vinterlyset i Namdalen er jo kjent for blå toner, det vet du like godt som meg. Det er ikke meg i mot, glad som jeg er i blått, men tonen på de fleste jeg tok denne dagen er ikke så skjærende som denne. De kommer etterhvert.
Går det bra der oppe ? Skjønner dere har lite snø, og kanskje litt dumt det,da,,,

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Da er vi iallefall to mot én.. Og siden kvinnen er det sterkeste kjønn, må du nok bare legge deg langflat og lytte til vår dømmekraft. Når det gjelder her oppe, så går det bra. Vi har litt snø, og klassen har opp til mange ganger vært oppi Småtindan og stått/falt på ski. Jeg er sliten av å ikke være på tur, og det er nok helt sikkert derfor jeg raset forbi tittelen på ditt dagens bilde, og ikke så ironien, men tok det hele svært seriøst. Vi er nok enige nå.

-ingebjørh
Viggo Strand K.

At noen visne stilker kan bli så vakkert......men her er det nok kompen og fargen som hjelper til. Tror det hadde vært et pluss om du hadde bluret bakgrunnen noe.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu