Toyota Celica GT-Four
Tatt ved Sjøparken, Agnes i Stavern. 70mm Sigma
Syntes bildet ble kjempe fint. Ett av de bedre jeg har tatt. Eneste er at kanskje jeg skulle fremhevet noen av detaljene i bakgrunn litt mer.
Bildet inngår i albumet Bilportretter - Bilder tatt av meg. Portretter av div. Rally & Gatebiler.
Utstyr
  • EOS 350D
  • Sigma 70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297437} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Gunnar Bjørn O.

Hei, jeg synes du har fått bilen til å se helt utenomjordisk ut, med flott lys og skygge i lakken. Ideen med røff industriruin bakgrunn med forvitrede betongsøyler er rett fra Terminatorfilmen. God idè, men personlig syns jeg de granplankegreiene med plast på forstyrret veldig. De ''stikker ut av bilen'' etter min oppfatning. Kanskje en smaksak, men bilen ble tøff

hilsen Gunnar
Svein Erik N.

Fantastisk lys setting. Frem stiller bilen som et smykke. Kunne passe under reklame. Skulle jeg selge slike biler ville jeg helt klart kontaktet deg for fotograferingen. Må bare anbefale dette.
MVH
SEN
Hans N.

Svein og Gunnar

Tusen hjertlig takk for kommentarene. Dette varmer, og gir meg et godt kick til og fortsette og ta slike bilder.

Jeg har rund 8/9 photosessions lagret på datamaskinen, med alt fra rallybiler, gatebiler, familiebiler og veteranbiler. Jeg syntes det er utrolig moro og drive med. Jeg skal oppgradere kontoen min, slik at jeg også kan dele videre med dere. Jeg er helt fersk her i Foto.no, og vil bruke mer tid her nå. Flott med et slikt tiltak, og moro og høre slike ord av mine fotografier!

Svein: Tusen hjertlig takk. Utrolig moro og høre at du ville valgt meg. Håper at det kanskje kommer en dag hvor jeg får muligheten til og ta reklame-foto. Skal prøve meg i Autofil-konkurransen som er kjørt igang her på Foto.no her, men har ikke store forhåpninger. Er nok flere her inne som er langt bedre enn meg på dette feltet. Men jeg prøver så godt jeg kan for og ta bilder som folk liker!

- Hans Nicolai
Arne H.

Jeg har kikket litt på de to bil bildene dine, og synes at de skiller seg positivt ut fra det aller meste av slike bilder her på foto.no. Du har fått til fantastisk lys og glød i lakken. I min gamle jobb solgte jeg titusenvis av bilposters gjennom mange år, og bortsett fra bakgrunnen som trekker litt ned her, så er disse bildene kvalitetsmessig ikke langt unna en del motiver som solgte veldig bra for oss.

mvh
Arne
Hans N.

Tusen takk Arne! Drømmen er og kunne ta slike bilder som kanskje en gang blir trykt opp som plakater og postere, som er og se på unge gutter og barns rom. Vil nesten si at bilene jeg knipser, blir en hver ung gutt's lille ''Pin-up'', akkurat som jeg hadde bilde av en Lamborghini Countach på veggen for mange år tilbake.
Benjamin W.

Vakker bil som jeg gjerne skulle ha hatt selv! Synes kanskje det er litt småplukk på komposisjonen. Noe mer crop fra venstre for å sentrere litt mer (regner med at det var tanken?), samtidig vil dette fjerne det forstyrrende elementet i form av forbudtskiltet i bildekanten. Enten må en inkludere et slikt virkemiddel fullt ut, eller kutte det vekk.
Fint kontrastlys på bilen, som kanskje kunne ha blitt jevnere med blitslys fra venstre og høyresiden? Fint location som reflekterer kontrastlyset på bilen, men blenderen du har valgt inkluderer i min mening bakgrunnen for mye. Kanskje gå lenger unna med mer tele og større blender for å legge ultimat fokus på bilen? Liker fargen på asfalten, fin og grov. Siste plukk er å klone vekk det brune objektet i bånn til venstre for midten.

Ellers godt arbeid, gleder meg til å se mer:)
Daniel M.

Lekkert!

Mye er sagt over, men har du gjort noe spesielt for å få lyset så fint på bilen?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu