Knoppsvane
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger593
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Jan Inge K.
Tja, kan ikke finne noe å utsette på dette, om nå det skulle være et poeng. Tar meg i å lure på hvordan det hadde sett ut med litt mindre luft over og med hele speilingen under...
Espen A. I.
Utvilsomt knallbra teknisk sett, men komposisjonen halter litt, enig med oventalte her.

mvh Espen
Øyvind A.
Du har vist oss noe som er ganske likt dette tidligere (som jeg ikke klarte å finne igjen nå). Der var hele speilinga med, og jeg mener å huske at også vannspruten var noe skarpere der. Slik sett synes jeg dette faller litt igjennom, selv om det slett ikke er noe dårlig bilde. Det er bare det at du har lagt lista så høyt gjennom det vi har sett før.
Ø.

Joachim A.
Flott bilde av den hvite fuglen midt i alt det grønne!
Kjell Sigurd S.
Takk for raske og fine kritikker. Det var utsnittet jeg var i tvil om holdt her og derfor ekstra fint å få deres synspunkter på det. ØA; du har rett. Fjernet det for en tid tilbake. Der var det mer omgivelser og hele speilingen. Har forøvrig vurdert å fjerne alle bilder som er eldre enn x måneder, men har ikke fått rotet meg til det.

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg mener også at jeg har sett dette før, men det er vanskelig å si. Bildet er meget godt, og jeg liker de varme behagelige tonene samt det frodige uttrykket. Det blå lyset på vingene gjør svært mye for bildet, og ''posituren'' er fin. Men hva er det blå streket over bildet?

vh ingebjørg
Vegard L.
Utsnittet kan man jo diskutere i evighet, men det er et meget severdig bilde uansett. Flott å komme så nær, artig å studere vanndråper og detaljer på fuglen.
Vegard
Frode H.
Kanonbra!

Eneste som mangler for å være komplett, er speilbildet.

Mvh

Robin J.
Kjempeflott dette også men jeg holder en knapp på ditt forrige:) Mvh RJ
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Nok et enestående bilde av knoppsvanen dette, utrolig flott. Du har levert noen helt fantastiske bilder av denne arten, og lista ligger høyt. Dette er et bilde i toppsjiktet, men likte nok ditt forrige bedre som nevnt av andre dottere.

mvh KBS
Thorbjørn R.
Enig i det som blir sagt vedrørende utsnitt. Ellers er dette teknisk bra, som vanlig fra deg. Det ville forresten vært synd om du fjernet de eldre bildene. Det er mye fint der.

Mvh Thorbjørn
Ketil K.
Du må nok over på FX Kjell Sigurd!
Stine J.
Hei Kjell Sigurd,

Flott bilde av svanen, men jeg er enig i at komposisjonen ''halter'' litt, som kommentert av andre før meg. Litt mer luft over og gjerne med hele speilingen, alternativt litt mindre av speilingen. :)

Jeg har brukt noen minutter på å kikke gjennom bildene dine, siden du nevner at du vurderer å slette de som er eldre enn x antall mnd. Du har veldig mye bra! Synd om du sletter dem.

mvh Stine
Tove H.
Ville gjerne hatt med hele speilingen under (såklart), men ellers et vakkert bilde- klart og fint med flotte farger!
Hilsen Tove
ketil o.
Hei!
Dette var mer en severdig:) Et flott bilde. Skarphet,detaljer,lys,farger (generelt) i bildet fungerer utmerket. Speilinga er nevnt. Prøvde å scrolle bort speilinga her,siden ikke hele er med. Syntes det funket fint. Mulig det blir noe trangt i bunnen da? Bare en ide:) Uansett et svært bra bilde. Liker det.
Mvh:
ketil
Frode F.
Heia,

kjempetøft! Herlig lys og fine farger, mye gode detaljer og sprut av liv :)

Dette kan du :)

FF
Kjell Sigurd S.
Takk for flere fine kritikker. Jeg ser innvendingene vedr. utsnitt. Her har jeg dessverre ikke mer å gå på i opptaket. Ingebjørg; jeg vet faktisk ikke hva den streken er, den finnes på originalen. Ser ut til å være en eller anne form for refleks. Vurderte det dit at bildet fikk overleve selv med denne svakheten. KK; ser ikke bort fra at det er et FX kamera med mitt navn på snart :-) Stine; i og med at jeg fortsatt ikke har fått rotet meg til å fjerne de så blir de nok liggende en stund til :-) Tenkte en sletting kunne bidra til litt fornyelse for egen del.

Kjell S
anders s.
flott actionbilde av en nydelig svane i flukt
tror personlig at jeg ville ha beskjært bildet i overkant rett i vannkanten.
uansett så var det flott sånn som det var også
bra skarphet og flott lys
mvh anders
Øyvind A.
Vil bare si meg enig med Stine. Det er synd om bildene slettes. Det ligger mye god læring i gamle bilder/kommentarer også.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu