under månens magiske lys
Utstyr
  • Mamiya M645
  • Mamiya 80 mm 2,8 Sekor
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeProvia 100 ASA
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger404
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29934} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lars Inge V.

Bildet skal egentlig være i 40X50 eller mer, men jeg håper dere får et inntrykk av det her i dette formatet også. Det er tatt i baroniet i rosendal; fantastisk sted som jeg anbefaler på det varmeste!
Avsluttet .

Et deilig anderledes bryllupsbilde. Flott med det spennende lyset og de vidt forskjellige farvetemperaturene. Det må være gøy å eie et slikt brullypsbilde.

-kjell
Avsluttet .

'Realistisk'' bryllupsbilde. Det blå kalde og formene ellers gir et godt inntrykk av hva et ekteskap egentlig er ... jeg er litt i tvil om ''horisonten'' kanskje skull vært horisontal, jeg synes utforbakken forstyrrer litt ... jeg må vel innrømme at med de fargene og de formene, hadde jeg ventet meg et skrekkbilde.
Olav
Avsluttet .

'Realistisk'' bryllupsbilde. Det blå kalde og formene ellers gir et godt inntrykk av hva et ekteskap egentlig er ... jeg er litt i tvil om ''horisonten'' kanskje skull vært horisontal, jeg synes utforbakken forstyrrer litt ... jeg må vel innrømme at med de fargene og de formene, hadde jeg ventet meg et skrekkbilde.
Olav
Avsluttet .

Amatørmessig. Beklager å lage dobbelkommentar, men det er ikke alltid antall kommentarer er oppdatert når vi kommer tilbake til hovedoversikten, og da kan en distre person som meg tro at, å ja, jeg glemte å sende kommentaren ... beklager igjen. Kan du redigere bildet å fjerne den ene?
Olav
Ix C.

Kult. Jeg synes at den skjeve bakken underbygger spenningen i bildet. En horisontal forgrunn ville ha svekket komposisjonen.

:o)
Lars Inge V.

Kjell S. Rakkenes: Jeg synes kommentaren din ''Et deilig anderledes bryllupsbilde'' traff veldig bra, mtp tankene mine bak bildet. Det er alt for mange ''rett opp og ned'' bilder av brudepar, så jeg synes det er herlig å skjære ut av mainstream. Håper bare jeg klarer å holde meg der!
Eskil O.

Ja, meget bra, har nettopp vært byllupsfotograf selv, dette var eksklusivt.

Eskil.
Hans Jørgen R.

Originalt bryllupsfotografi.
De blir sikkert mer gjenkjenelig i 40x50, men her er de litt små.
Får likevel godt inntrykk av bildet.
Symboliserer for meg at de står sammen i en stor verden....
Som negativ kritikk vil jeg nevne forgrunnen, som jeg ville foretrukket i fokus.
HJR
Lars Inge V.

Hans Jørgen Røre: Takk for god kommentar! Jeg lurte også litt på om jeg skulle ha forgrunnen skarp, men det kan lett ta fokus vekk fra brudeparet siden de i utgangspunktet er så små. Det ville også vært vanskelig å gjennomføre teknisk: 100 ASA i laber belysning... :)
Arild S.

Fin (annerledes) ide og bra gjennomført.
Artig med blåskjær på allt bortsett fra brudeparet.

Arild
Ishi K.

dette er så romantisk! :)

mvh K.
Nils B.

Dette må være ett aldeles nydelig bilde på veggen. Flott at du deler det med oss. Regner med at kraften i ett bilde av denne kaliber bare må opp på veggen for å yte både fotograf og bilde rettferdighet. Nydelig er det!!!
mvh Nils
Kjell-Einar S.

hei hei LaBBa.
Fiint skal det være. Jeg må si at du har skapt en herrlig farge kombinasjon av kalde og varme farger. En kan klart se her hvor lite varme farger en trenger i forhold til det kalde, og det har like mye trykk som det de kalde har.

Og formmessig har du en enorm kontrast mellom de høye trærene og brudeparet.FLOTT.
Tankene og fantasien kan jo se en slags symbolikk.

Fiint er det.

Mvh Kjell Einar Syre (alias JohsW)



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu