Noen av skogens små juveler!
På tur med hunden med det nye kamera over skulderen så jeg dette edderkopp reiret nede blandt lyngen. Edderkoppene var fasinerende de, men det var også de små juvelene som hang rundt på reiret.
Utstyr
  • COOLPIX 5700
  • nikor zoom
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetUten stativ for ca 20 minutter siden. Digitalt er gøy!!!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger399
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30061} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Trygve F.

Hm, jeg tror jeg ville hatt edderkoppen oppe til venstre skarpere... Juvelene tror jeg du ville fått skarpe selv om fokusen hadde vert på dyret. - I alle fall noen av dem...

- Tror jeg..

Hilsen Fint :o)
Frank W. G.

Skarpt og fint.
Kunne nok tenkt meg en beskjæring til høyre!
Ellers et bilde med god kvalitet :-)

Frank
Trygve F.

Er forresten helt enig i at digitalt er gøy! :O)
Jostein M.

Annerledes Nils men absolutt interessant. Tror nok de fleste ville valgt fokus på edderkoppene ja. Synes alikevel at du har gjort et spennende valg.
Mvh Jostein
Eskil O.

Flotte glinsende juveler, liiitt mye vann kanskje.
Ville vel ha fokusert mer på nettet.

Eskil.
Nils B.

Selvfølgelig skulle jeg fokusert på edderkoppen, men den er innenfor nettet så det ville sansynligvis ikke blitt så mye bedre. Men mens jeg lå på alle fire starta mauren å bite, så jeg kom meg bort fra plassen i en forykende fart med maur alle plasser de ikke skulle være.
nbh
Stig S.

Synes skarpheten er grei nok, jeg; blir liksom flere lag med ''historier'' i ett bilde. Likte absolutt dette!

--ss--
Finn Arne M.

Spennende bilde som tydeleig har ei fortelling i seg. Likte fokuset på vannet, men ville muligens kuttet en aning i venstrekant.

mvh FAM
Avsluttet .

Fine ''krystaller'' her Nils, men synes det blir litt grått og litt kaos i bildet. Savner litt mer fargemetning i bildet.
Virker som om du er fornøyd med å gå digitalt??
Fikk du mailen min?
Ivar
Jan B.

Fint bilde, enig i beskjæring på høyre side.
Jan B
Hans Chr. S.

Hej Nils!

Spændende og anderledes billede.
Forresten, tillykke med kameraet.

Hilsen Hans
Carsten S.

Ja nei ja nei ja nei hvet ikke. Liker ikke så godt høyre side. Den er littegran grumsete i fargene og passer ikke sammen med de mer friske, forsiktige fargetoner på venstere. Enda mer selektiv fokus og eksperiment med reflekser hadde bilde muligens gitt mer visuel styrke.?
mvh, CS
Avsluttet .

Spindelvev? Web ... det er slik det må se ut om man kunne avbilde web'en ... en fin materialisering, Nils! Og tynn ramme får vel gå ...
Olav
May-Lise L.

Jeg likte dette umiddelbart og syns ikke det gjør noe at edderkoppene er ute av fokus! De er ikke de som er juvelene her ;) Enig i det som er sagt om høyresiden, men pytt, det er dråpene som er blikkfang her :D
Povl Kjeld H.

Hej Nils.
Anderledes, men meget flot billede, man føler sig i en helt anden verden. Virkelig fin skarphed, god beskæring. Herfra et tillykke med dit nye kamera.
mvh - povl
Tom A. T.

Syntes at høyresiden blir litt for tung og venstresiden litt diffus. Midtpartiet får dermed en hard oppgave med å holde bildet oppe. Tror du kunne hatt mer å gå på her, men så var det disse maurene da ;o)..
mvh Tom t
Roy S.

helt knall Nils
Linn A.

Tycker det är en fördel att spindeln är utanför fokus och vattendropparna är skarpa. På så vis blir bilden mycket intressantare. Först ser man vattendropparna, vackert. Men dolt och lite diffust sitter hotet, spindeln. Mycket bra.
I L.

Enig med LA här. Flera plan i djupled. Fin bild! ((Skulle bli en bra bild även med en klippning till höger också kanske, men jag tycker nog att den funkar bra som den är)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu