Underlig, gråsprengt og dårlig til beins.
...og som diktets gråpsprengte holder dette naustet også til på det ytterste ''nøgne'' skjær. Jeg fant det på Trøndelagskysten et sted. (Og bakom synger de skrå horisonter.)
Utstyr
  • Coolpix885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Elisabeth W.

En type motiv som jeg selv ikke så lett ser, men
som jeg skulle ønske jeg hadde sett! Liker fargene
og gjentakelsene av farger, men irriterer meg litt over
horisonten og andre linjer - som med et bilde som henger
skjevt på veggen og er omtrent umulig å la være å
gå bort og rette på.
Avsluttet .

Fint motiv, og her er det nok snakk om ganske dårlige bein, ja. Men klart, det første man bør gjøre med alle bilder (de aller fleste) er å sjekke horisonten. Den er horisontal hele tiden.
Olav
Fred S.

Hei,hei begge: Ja, den horisonten... Det skjer igjen og igjen; jeg blir for opptatt av hovedmotivet, og glemmer resten. Det skal visst gå an å rette opp ting i photoshop, men så avansert er ikke jeg enda. (Hvis det i det hele tatt er mulig ?)
vh FredS
Avsluttet .

Jo, det er det som er så lett med Photoshop. Jeg vet ikke hva diasgutta gjorde, men de hadde det nok ikke så lett. Finn fram målelinjalen i Photoshop (på samme knapp som pipetteverktøyene), legg en linje langs horisonten eller hva du nå vil rette opp. Gå til ''bilde'' og ''roter'' og velg ''vilkårlig''. Der ligger snugradene ferdig, så du kan bare trykk ok og beskjære bildet etterpå ...
Olav
Fred S.

OlavR: Takk for gode råd, men jeg og linjaler er ikke noen god kombinasjon. Har en webdesignende sønn som forhåpentligvis snart finner det for godt å besøke sine gamle foreldre (Hører du, Fredrik !), og da skal vi bruke oppskriften din. Takk igjen. vh FredS
Odd L.

Dette må da være på Utro i Roan? Jeg synes du har fått fram beinskjørheten godt. Kanskje poenget kommer enda bedre fram i svart/hvitt?
Fred S.

Visst er det det ! Lokalkjent ? Kona og jeg oppdaget Namdalskysten , fra Åfjord til Flatanger,i sommer, etter å ha bodd 27 år heroppe. Roan var (er) en utrolig variert og spennende kommune. Og som du sikkert så, dette var før jeg hadde lært meg å rette opp skeive horisonter.
vh freds
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu