kalt i leggene
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tove H.

Spennende bilde som appelerer til fantasien. Fin fargebruk og bra komponert. Ser kaldt ut.
Ha en fin dag!
Tove
Avsluttet .

Hmm... endten så er dette et fantastisk og intelligent bilde, eller så er det en som kom borti utløsern i det han passerte et vann og fikk bilde av speilbildet.
Men jeg tror mest på det første, siden jeg la merke til dette bildet med en gang den kom inn i synvinkelen min, og trykket på det umiddelbart for å se litt nøyere på det :)
Terje J.

mulig det bare er meg, men hva i alle dager? Jeg skjønte det ikke. Men ser at andre liker det, så....

mvh
TJ
Olav Ø.

Ser at det ikke er så mange som liker abstrakte bilder. ''eller så er det en som kom borti utløsern i det han passerte et vann og fikk bilde av speilbildet.'' mulig det bare er meg, men hva i alle dager? Jeg skjønte det ikke''
Må vi skjønne det?
Kan vi ikke glede oss over det vi ser'?
Jeg synes du har nok et flott bilde her. Fine farger og en spennende form. Men er litt vel mye av interessen knyttet til venstre side? Både formen under og den lyse greia helt til venstre. Jeg har prøvd å kopiere og forsøke litt forskjellig i photoshop, men det er ikke lett. Så det er kanskje finest slik det er?
Anke S.

ja,ikke sant Tove,d ser kaldt ut, ikke bare kalt,særlig på leggene,som sagt. j måtte le! her i Oslo er d også veldig fotkalt,med gjennomgang til gårdsplassen under stuen,sånn at jeg må beskytte leggene mine med flere leggvarmere,som j heldigvis har plenty av.og du skriver at dette bildet appelerer til din fantasi,som j tror du har massevis av,mer enn meg.du likte fargene og kompen,alltid koselig å høre.
ønsker deg en god uke! forresten svarte j med en x,fordi j enda var oppe ,da din kommentar poppet inn,men så hadde j vel gjordt noe feil,j fant den ikke igjen,så da så.
hilsen fra anke
Anke S.

takker for din kommentar Live!gleder meg ,at du tross alt,etter lidt vurdering kom til den oppfattningen,at d r fantastisk og intelligent gjordt.takk en x til. så måtte j jo se på dine bilder og oppdaget,at du er en veldig ,reflektert liten(som du selv sier) jentunge på 14 år.bildene dine vitner om d på en nesten lidt skremmende måte.(hadde ikke du forklart,at du liker å bruke ketchup)men allikevel ,så får du jo meg til å lure på,hva ikke du har opplevd til tross for din unge alder.
et smil tilbake til deg:-) fra anke
Anke S.

hei Terje,da r d bare å godta d,at du ikke forstår deg på dette bilde og sikkert ikke på de andre heller.d r jo bare ,hva man liker selv og etter,at j har sett på dine bilder forstår j at du r en kreativ kar med lyst til å experimentere,for å få til et kunstnerisk uttrykk og d r jo bra og selvfølgelig har ikke j noe problem ,med å like mange,som du så og du ser jo også ,at j bare får sporadiske kommentarer ifra noen få ,som kan like d de ser her hos meg, til nå. takker for din kommentar,bra å tørre si meininga si,d tåler j og j blir ikke lei meg for d.j r ikke vant til mere ,så da r j glad for de få, som kan like dem hilsen anke staff
Anke S.

ja ,og du Olaf,du r jo en av de få,som liker denne stilen min,og d r j jo veldig glad for. da liker du abstrakte bilder og vi også,min datter og j.så treffer j på andre, i andre sammenhenger,venner og venner's venner ,fremmede,som også liker dem.skal jo stille ut den 27.febr. i oslo.d r vi jo spent på,hvordan d kommer til å gå,kan du tenke deg.j har 38 store og små trykkt på textil og idag bestilte j noen på metall og papir.smaken r jo så forskjellig og så r d jo en kunst,å få solgt noe ,ikke selve bildet.
j ser at du har tatt og satt den lyse saken til høyre side og kanskje beskåret noe,men i mine øyne blir d mer riktig ,å ha den på venstre.j kan også prøve å finne bildet og lage en annen version,men får j til d en gang til?
? hos meg går alt bare sånn ,som d går og nesten hver gang j vil finne mine bilder,som j trodde,j viste hvor de var,så gjør j ikke d og d blir noe annet og sånn havnet da også dette bildet her,som egentlig ikke stod for tur.j måtte bare bli lidt provokatif,hvis du har greid å se deg fram til,hva d skal forestille. d r en sammensmeltning av kropper ,bare for å hjelpe lidt han Terje på å bruke fantasien. hilsen fra anke
Anke S.

unskyld Olav ,ikke med f ,j r lidt trøtt nå,oppe siden 12 idag ,ville egentlig legge meg kl.2,senest 4 idag,men dårlig vane r vont på vende.ha en god uke. de bildene r jo uforandrete fotografier i formenene ,bare gitt mer kontrast og mer eller minre farge. j kan clone nå,men hvis j gjør d en x ibland,så bare for å reparere lidt ,evtl. fulle ut en tom plass med lidt noko,som går,ja male med ps,d r Brit Malkenes så flink til og Anne Gundersen.:-)))sikkert andre også,som j ennå ikke ha funnet fram til,han Eivind med manipuleringer.kan du d? ting ta tid,vi må prøve d også,d ar tid!
nå må j gå. j kan ikke ha så mange å svare på,med den stilen min,da hadde j måttet fatte meg i korthet,sånn r d.
Avsluttet .

Hei Anke
Først, takk for hyggelige tilbakemeldinger på mitt bilde. Artig siden vi har såpass ulike stiler.
Jeg liker bildene dine. Det er vel ikke slik at vi bestandig må forstå noe, for å like det vi ser.
Samtidig gir du muligheten til å drømme og assosiere, noe jeg liker.
Stå på.
Mvh
Eva
Anke S.

hei tilbake til deg Eva-Liz .takk for at du gir meg støtte. ja ,j liker også dine bilder,herlige hunder du har og katt. så ,d r klart at de blir et av dine yndlingsaktørene.d var og r altid vår jagdhund også,bare at j ikke har tatt bilde med god nok kameraoppløsning,men de r fullstendig bra nok for meg.alle filmene, j har tatt ,d r gode minner å ha,når man har kommet over smerten av at man ikke lenger kan ha sin elskede hund ved sin side.alle som har mistet et elsket dyr ,forstår da ,hvor trist d r og man må igjen finne på noe å gjøre,for ikke å måtte tenke på d,som r vondt.
mvh anke staff gleder meg til flere
Avsluttet .

Heisann Anke.

Nok et nydelig abstrakt bilde fra deg.

Hallo fra Eivind.
Anke S.

das ist aber auch ein kreuz,wollte mich noch ganz schnell bedanken og det gjorde jeg og så klikker jeg feil og det var det.fikk ros her også fra deg.tusen takk Eivind,men nå måjeg virkelig gå ,en x må pæra jo få hvile ,om ikke annet. mange hilsener fra anke
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu